Foto: Publicitātes foto

Mūs neapšaubāmi var iedalīt divās cilvēku grupās – savlaicīgi un pēdējā brīža dāvanu sagatavotāji. Taču, neskatoties uz to, kurā brīdī dāvanas iegādāsies, palīdzība ideju ģenerēšanā vienmēr noderēs. Lasi tālāk un smelies idejas perfektās dāvanas iegādei vai pat izveidošanai! "JYSK" vienmēr parūpēsies par tevi un tiem, kuri tev vistuvākie!

SPA ATMOSFĒRAS BAUDĪTĀJIEM

Vannasistaba ir vieta, kur ikviens spēj atrast laiku tikai sev. Ja savā tuvinieku lokā pazīsti kādu, kas novērtē relaksējošas vannas un skaistumkopšanas procedūras, uzdāvini vērtīgas lietas šīs atmosfēras radīšanai un uzturēšanai mājās. "JYSK" vannasistabas piederumu komplekti ir pieejami dažādās formās, krāsās un dizainos. Viss, kas tev jāzina, kādas krāsas dominē dāvanas saņēmēja vannasistabā. Papildini dāvanu ar mīkstiem un siltiem dvieļiem dažādos izmēros, lai vannasistabā nepietrūktu it nekā.

SILTUMA MĪĻOTĀJIEM

Lai arī ziemas nešķiet tik aukstas kā savulaik, mīnusi tāpat iezagušies teju nemanot, un to īpaši var izjust mājoklī no rītiem. Tādēļ sagādā dāvanā mīkstus halātus, kuros ietīties un nesteidzīgi izbaudīt rīta kafiju. Turklāt "JYSK" piedāvā viena dizaina halātus dažādās krāsās un izmēros, kas palīdzēs dāvanu sagādāt arī pārim. Tāpat pārdomātu dāvanu komplektu veidos viena stila dekoratīvie spilveni ar plediem dažādos toņos – arī tikpat laba dāvana pārītim, palīdzot tiem satuvināties ziemas aukstākajos vakaros. Ja zini, ka dāvanas saņēmējam pledu jau ir daudz, taču tāpat turpina tos iegādāties, pievieno klāt gaumīgu uzglabāšanas kasti vai grozu, kuru ērti novietot jebkura mājokļa telpā!

GARDĒŽIEM

Šajā sezonā "JYSK" esošais virtuves piederumu sortiments papildināts ar vēl nebijušiem dizainiem, kuru pamatā ir īsteni skandināviskie elementi – dizains un funkcionalitāte vienuviet. Ja pazīsti kādu, kas tukšā ledusskapī spēj atrast gana daudz, lai pagatavotu restorāna cienīgu maltīti, sakombinē dažādu parocīgu virtuves piederumu komplektu. Virtuves dēlis, dvieļu komplekts, lielās bļodas un ēdienu uzglabāšanas trauki būs lieliski palīgi gatavošanas procesā. Savukārt maltīšu pasniegšanai ikviens gardēdis novērtēs jaunu trauku un servēšanas piederumu komplektu.

ZAĻAJIEM CILVĒCIŅIEM

Tie laimīgie cilvēki, kas apveltīti ar "zaļajiem pirkstiņiem" un spēj atdzīvināt pat šķietami bezcerīgāko telpaugu, vienmēr parūpēsies par cilvēkam vissvarīgāko – dabu. Tādēļ viņi ir jāatbalsta par visiem simts un jāpalīdz viņu mājas padarīt vēl zaļākas, uzdāvinot skaistu vāzi grieztajiem ziediem vai arī puķu podu komplektu iekštelpu augiem. Īpaši novērtēts būs puķu pods uz statīva, jo augu mīļiem nereti plaukti jau pārpildīti ar parastajiem puķu podiem, tādējādi grīdai paliek neizmantots potenciāls.

GAUMES CIENĪTĀJIEM

Vai atceries tos laikus, kad sveces tika uzskatītas par tām dāvanām, kas tiek pārdāvinātas tālāk? Lieliskas ziņas – tā vairs nebūt nav! Ja pajautāsi draugiem, ko vēlas dāvanā, lielākoties dzirdēsi, ka aromātiskās sveces vienmēr noderēs, neskatoties uz to, ko citi saka. Un tā patiešām arī ir, jo kurš gan pēc garas darbadienas neizbaudīs patīkamu un nomierinošu aromātu un sveces liesmu. Arī dekoratīvie elementi, kas atgādina par kopīgām interesēm vai parāda, cik labi pazīsti savus draugus, būs piemērota dāvana. Dekorācijas Ziemassvētku stilā arī var pasniegt ar gaumi – vai jau pamanīji, ka mūsu sortimentā ir skandināvu iemīļotākie rūķi un riekstkoži?

Cerams, ka, nonākot līdz šim paragrāfam, jau esi gatavs iegādāto dāvanu saiņošanai! Labākais veids, kā iesaiņot dāvanas, ir apdomīgi un ilgtspējīgi – ikvienam mājās ir maisiņš ar dāvanu maisiņiem, kas savu ceļu mērojis caur dažādiem dāvanu saņēmējiem. Arī dāvanu maisiņi būs skaists, kā arī vairākkārt izmantojams iesaiņojums. Tāpat papīra maisiņu izvēle gan izmēru, gan dizainu ziņā noteikti ļaus piemeklēt īsto variantu dāvanas saņēmējam. Taču, ja dāvana ir sasniegusi XL izmērus, tad, protams, dāvanu papīrs būs labākais risinājums.

Lai kāds būtu ceļš līdz dāvanām, galvenais ir būt klāt viens otram. "JYSK" vēl skaistus un mierpilnus svētkus!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!