Foto: Publicitātes foto

Jau vairāk nekā 20 gadus uzņēmums "Aizdevums.lv" veiksmīgi darbojas Latvijas tirgū. "Aizdevums.lv" kopš 2008. gada ir Zviedrijas finanšu holdinga kompānijas "Marginalen Group" uzņēmums. Visas uzņēmuma darbības laikā uzņēmumam ir izdevies piesaistīt atbildīgus un uzticamus darbiniekus, kas veido spēcīgu, saliedētu un profesionālu komandu. "Aizdevums.lv" ir par cilvēcību, enerģiju un drošību. Mijiedarbība starp darba devēju un darbiniekiem ir kas vairāk par padarītā darba un algas apmaiņu. To pierāda arī vidējais darbinieku darba stāžs "Aizdevums.lv" komandā. Daļa no uzņēmuma darbiniekiem komandā strādā gandrīz visu uzņēmuma pastāvēšanas laiku. Uzņēmums turpina augt un attīstīties katru dienu, aicinot savā komandā arī jaunus darbiniekus – atvērtus, uzticamus un vērstus uz panākumiem. Ja arī tavas vērtības sakrīt ar "Aizdevums.lv" komandas vērtībām, ir vērts ieskatīties aktuālajās vakancēs.

"Aizdevums.lv" pieredze – neatsverama vērtība, kas krāta vairāk nekā 20 gadus

Uzņēmums "Aizdevums.lv" savu darbības nogriezni var mērīt nu jau vairāk nekā divās desmitgadēs. Tas ir gana iespaidīgs laika posms, kurā notikusi uzņēmuma izaugsme no pāris cilvēku komandas līdz šobrīd 100 darbinieku uzņēmumam ar nodaļām visā Latvijā. "Aizdevums.lv" ir patiess prieks satikt savus klientu visā Latvijas teritorijā, kā arī sniegt darba iespējas reģionos. Šo gadu laikā uzkrāta plaša pieredze, pielāgojoties valsts ekonomikas izmaiņām, kā arī sabiedrības vajadzībām un skatījumam uz finanšu pakalpojumiem. Katrs gads nācis ar jauniem izaicinājumiem un mērķiem, kas sasniegti, pateicoties profesionāliem un neatlaidīgiem darbiniekiem. "Aizdevums.lv" nepārtraukti pilnveidojas un meklē labākos risinājumus, kā veidot atbalstošu, interesantu un uz izaugsmi vērstu vidi ikvienam, kurš izlēmis pievienoties "Aizdevums.lv" komandai, jo esam pārliecināti, ka uzņēmuma panākumu atslēga ir pozitīvas un noturīgas savstarpējās attiecības ar uzņēmuma darbiniekiem. Vairāk nekā divdesmit gadu laikā gūtā pieredze ir mūsu bagātība, kuru šodien izmantojam, lai strādātu vēl labāk un turpinātu būt sabiedrībā novērtēts un pieprasīts darba devējs.

"Aizdevums.lv" – darba devējs, kuram rūp savi darbinieki

Uzņēmuma vadība gadu gaitā, ņemot vērā darbinieku viedokli, vērtējumu un vajadzības, izstrādājusi efektīvu un uz darbinieku labklājību vērstu labumu klāstu, kas pienākas ikvienam darbiniekam. Šajā labumu paketē iekļauti dažādi uz labsajūtu, veselību un izaugsmi vērsti pasākumi, piemēram:

  • desmit dienu apmaksāts mācību atvaļinājums;
  • papildu brīvdienas par darba stāžu un dzimšanas dienā;
  • pilnībā apmaksāta veselības un nelaimes gadījumu apdrošināšana;
  • komandu un individuālās apmācības profesionālai izaugsmei;
  • kopīgi saliedēšanās un atpūtas pasākumi – neatņemama komandas veidošanas un pastāvēšanas sastāvdaļa;
  • pasākumi kolēģu bērniem un dāvanas īpašos dzīves brīžos;
  • moderna un ērta darba vide un elastīgs darba laiks, cik vien pieļauj amata specifika;
  • bezmaksas tēja, kafija, augļi un citi vērtīgi kārumi darba vietā u.c.

"Aizdevums.lv" darbinieki augsti novērtē atvērtu komunikāciju un "atvērto durvju" principu visos amata līmeņos. Komanda pozitīvi novērtē uzņēmuma iniciatīvu un rūpes par darbinieku ikdienas ērtībām, veselību, izaugsmi un labklājību, tāpēc darbinieku lojalitāte ir labākais kompliments savam darba devējam. Ja kāds nolemj pārtraukt darba attiecības, tas lielākoties ir tāpēc, ka izvirzīti jauni profesionālie mērķi uzņēmuma iekšienē vai ārpus tā, mainījies ģimenes stāvoklis vai ir citi personīgie apstākļi. Tas ir pašsaprotams uzņēmuma dzīves cikls, kura laikā tiek meklēti arī jauni darbinieki, kas ienes komandā savu pievienoto vērtību un palielina kopējo darba jaudu.

"Aizdevums.lv" komanda – vienmēr enerģiska un atvērta izaugsmei

Lieliski darbinieki, kuri šo divdesmit gadu laikā strādājuši "Aizdevums.lv" komandā, ir viens no galvenajiem stūrakmeņiem, uz kura balstās uzņēmuma veiksmīga izaugsme un attīstība. Pateicoties viņiem, "Aizdevums.lv" šodien ir uzņēmums, kuram uzticas tūkstošiem klientu visā Latvijā un izvēlas par savu finanšu partneri. Galvenais "Aizdevums.lv" komandas raksturlielums noteikti ir enerģija, kas strāvo no katra darbinieka un izplatās savā starpā, kā arī komunikācijā ar klientiem. Tā ir uzlādējoša un iedvesmojoša darba vide, kurā katrs jūtas nozīmīgs un novērtēts. Otra vērtība, kas vienmēr ir lielā cieņā "Aizdevums.lv" komandā, ir vēlme attīstīties. Ikviens darbinieks ik dienu pilnveido savas prasmes, izvirza arī savus personiskos mērķus un strādā, lai tos sasniegtu. Daudzi, attīstoties un izglītojoties, ir kāpuši pa karjeras kāpnēm uzņēmumā un veiksmīgi īstenojuši un turpina īstenot savas profesionālās ambīcijas.

Ja šobrīd meklējat darbavietu, kur īstenot profesionālās ambīcijas, izpaust savu personību un strādāt atbalstošā un produktīvā vidē, tad aicinām ieskatīties "Aizdevums.lv" vakancēs. Šobrīd tiek meklēti vairāki speciālisti gan amatos darbam ar klientiem un sadarbības partneriem, gan biznesa atbalsta struktūrvienībās.

Pievienojieties enerģiskajai "Aizdevums.lv" komandai!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!