Sandis Mediņš (28) angļu valodu RTU Rīgas Biznesa skolas Angļu valodas centrā sāka mācīties no pašiem pamatiem. Tas bija pirms vairākiem gadiem, un toreiz Sandis vēl strādāja kā IT speciālists. Jau trīs gadus viņam ir savs uzņēmums. Arī angļu valodu viņš ir apguvis, un drīzumā plāno atvērt uzņēmuma pārstāvniecību Londonā.

"Sāku mācīties iesācēju līmenī  (Beginners) un divos gados pabeidzu četrus līmeņus - līdz Lower intermediate," atceras Sandis. Tad viņš mainīja darbu - sāka strādāt SIA Tilde, līdz sapratis, ka grib sākt savu biznesu. IT risinājumu un reklāmas aģentūra Idynamic jau guvusi ievērību ar vairākiem lieliem projektiem - uzvara konkursā Briselē par logo izstrādi 2006.gada NATO samitam Rīgā, izstrādāta e-studiju vide Rīgas Tehniskajai Universitātei. Mazāki, bet tikpat atbildīgi darbi - dokumentu aprites sistēma Latvijas Darba devēju konfederācijai, tūrisma portāls out-there.eu, mājas lapas dziedātājiem Lindai Leen un Intaram Busulim. "Angļu valoda ir biznesa valoda. Pirmais ārzemju klients mums bija kāds Latvijā dzīvojošs anglis. Pēc tam dāņi. Arī slovēņi, itāļi - visi prot angliski."

Angļu valoda nepieciešama arī tad, ja vēlies mācīties ārzemēs. RBS Angļu valodas centrā iespējams apmeklēt sagatavošanas kursus arī starptautiskajiem angļu valodas testiem (TOEFL iBT).

RBS Angļu valodas centrā apmācības notiek septiņos zināšanu līmeņos, sākot no iesācēja (Beginners) līdz augstam (Advanced). Sākumā katram tiek noteikts viņa valodas prasmei atbilstošs līmenis - vispirms jāaizpilda tests, kam seko intervija. Tikai tad students tiek ieskaitīts grupā. Šis process ir bezmaksas. Centrā strādā gan vietējie, gan ārzemju pasniedzēji. Divas reizes semestrī studenti tiek lūgti novērtēt kursu - tas nodrošina rūpīgu kvalitātes kontroli.

RBS Angļu valodas centrā uz kursiem pavasara semestrim, kas sākas 14.aprīlī un ilgst līdz 4.jūlijam, var pieteikties līdz 20.martam.

Tāpēc, ja Tev ir vismaz 18 gadu, un Tu vēlies pavasarī spert soli pretī panākumiem, nenokavē! Zvani un piesakies - tel: 67089800. Papildus informācija: www.rbs.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!