Foto: Publicitātes attēls
Apkures sistēmas mērķis un uzdevums ir nodrošināt siltumu. Šis princips ir nemainīgs, bet iespējas gan ir būtiski mainījušās. Laikā, kad energoresursu cenas pieaug un klimats strauji mainās, jo īpaši svarīgi ir izvēlēties apkures iekārtas, kas darbojas efektīvi, ar patiešām nelielu enerģijas patēriņu un ir maksimāli saudzīgas apkārtējai videi.

Jau daudzus gadus Baltijas apkures iekārtu tirgū patērētājiem ir labi pazīstami Bosch koncerna siltumtehnikas zīmola Junkers kondensācijas tipa apkures katli, kas ir ieguvuši lietotāju uzticību un pilnībā atbilst augstākās klases apkures iekārtu kvalitātei. Junkers ražojumi vienmēr ir izcēlušies ar perspektīviem un inovatīviem risinājumiem, kas nepārtraukti tiek uzlaboti, meklējot un attīstot arvien jaunas idejas vēl labākai nākotnes apkurei.

Izņēmums nav arī jaunais Junkers kondensācijas tipa apkures katls CerapurCompact, kas Latvijas tirgū tiek ieviests šī gada beigās un kuru, pateicoties Junkers zīmola kvalitātei un inovatīvajām tehnoloģijām, pārspēt ir grūti. CerapurCompact piedāvā izcilas ērtības, droši un efektīvi apgādājot mājokli ar siltumu un karsto ūdeni, pie tam, vienlaikus ekonomējot enerģiju.

Pateicoties pārliecinošajai Junkers gāzes kondensācijas tipa apkures tehnikai, iekārtā tiek pastāvīgi uzturēts iespējami zems gāzes patēriņš. Degļa modulācija tiek regulēta plašā diapazonā, no 12,5 līdz 100% no tā maksimālās jaudas. Tas nozīmē, ka efektivitāte tiek saglabāta arī tad, kad nav nepieciešama pilna ierīces jauda. Katls automātiski pielāgojas samazinātajam patēriņam, kāds tas ir, piemēram, pavasaros un rudeņos. CerapurCompact kopējo efektivitāti paaugstina arī tās inovatīvā hidraulika.

Laba ziņa arī tiem, kam apkures iekārtu nepieciešams uzstādīt ierobežotā platībā. Atrast mājā piemērotu vietu CerapurCompact ir vienkāršāk, nekā spējat iedomāties, jo šis modernais, pie sienas stiprināmais apkures katls ne vien labi izskatās, bet ir arī ļoti kompakts un viegli uzstādāms. Arī vadība un regulēšana ir ļoti vienkārša un intuitīva - tikai ar dažiem taustiņiem un loģiskiem simboliem. Vadības displejs ir izgaismots, kā arī skaidri un vienkārši strukturēts.

Dzīvoklim ar vienu vannas istabu vispiemērotākais ir CerapurCompact kombinētā katla modelis (ZWB), kur ūdens tiek sildīts caurplūdes režīmā. Ja paredzams lielāks karstā ūdens patēriņš, jāizvēlas CerapurCompact ar karstā ūdens tvertnes pieslēgumu (ZSB).

Pie tam, vienkārši īstenojama un izdevīga būs arī CerapurCompact kombinācija ar Junkers solāro sistēmu, ja perspektīvā vēlēsieties izmantot bezmaksas solāro enerģiju karstā ūdens sagatavošanas un apkures atbalstam.

Kārtējo reizi Junkers siltumtehnikas ražotāji ir mūs patīkami pārsteiguši, piedāvājot mūsdienīgas ģimenes prasībām atbilstošu apkures iekārtu, kas:
- patērē apbrīnojami maz gāzes un elektrības
- nodrošina zemas energoizmaksas
- neietekmē ierasto komfortu un ērtības apkures un karstā ūdens apgādē.

Tas nozīmē, ka savās mājās vienmēr varēsiet justies patīkami un apzināties, ka tik zemus elektrības un gāzes rēķinus līdz šim vēl nebūsiet saņēmuši!

Energoefektīvais kondensācijas tipa gāzes apkures katls CerapurCompact ir novērtēts ar energoefektivitātes A klasi - atbilstoši Ekodizaina direktīvai.

Vairāk par produktu www.junkers.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!