Foto: Publicitātes attēli

Šodien, DELFI Deal  piedāvā Tev lielisku veidu kā ietaupīt - izvēlies automātisko auto mazgāšanu 1 un 2 automazgātavās Rīgā. Auto mazgāšana ilgst tikai 4 minūtes. Ietaupi laiku un uzpucē savu auto!


Gribi izdevīgāk - ienāc DELFI DealDELFI Deal kupons nodrošina vienu automātisko auto mazgāšanu vienā no četrām 1 un 2 automazgātavām Rīgā.

Ērti un vienkārši! Izdrukā kuponu un uzrādi to pirms auto mazgāšanas. Vari izmantot to jau šodien!


1 un 2 automazgātavas ir automātiskās mazgātavas, kurās tiek izmantotas modernas iekārtas, kas apvienojumā ar profesionālu autoķīmiju un personāla veiktu auto mazgāšanas priekšapstrādi nodrošina kvalitatīvu un ātru rezultātu.

Tikai iedomājies...

... Iepriekšējs pieraksts nav nepieciešams - Tavu auto nomazgās ātri un bez rindas!

 

Ir tādas situācijas, kad auto ir netīrs, laukā ir brīnišķīgs vai gluži pretēji - auksts un pelēcīgs laiciņš, un tik ļoti negribas stāvēt rindās un tērēt savu laiku pie ierastās automazgātuves.

1 un 2 automazgātavu koncepts ir radīts, lai mūsdienu cilvēkam vairs nebūtu jārisina mūžīgā dilemma - sēdēt automazgātavas rindā vai tomēr nodarboties ar tīkamākām lietām.

1 un 2 automazgātavu moto: "1 un 2 - gatavs". Auto mazgāšanas process aizņem tikai 4 minūtes.

 

1 un 2 automazgātavas ir modernas konveijera tipa automazgātvas, kurās apvienots roku darbs (auto priekšmazgāšana) ar automatizētu mehānisko mazgāšanu pēc konveijera principa.

Konveijera princips nodrošina ātrumu. Nav jāgaida ilgi rindā, bet visi plūstoši uzbrauc uz konveijera, līdz ar to būtiski samazinās laiks, kas būtu jāpavada automazgātavā. Daudziem autobraucējiem ir divi galvenie stereotipi, kuri rada bažas par mazgāšanos mehāniskājās mazgātavās:

1. Nav kvalitātes, jo birstēm bieži ir grūti "apkļaut" visu mašīnas siluetu, t.i., ja mašīnas siluets nav apaļīgs ( piem.: džipam aizmugurē ir rezerves ritenis, kas traucē birstēm piekļauties pārējai mašīnas aizmugurējai daļai). Tad šīs nepilnības 1 un 2 automazgātavās tiek novērstas ar sākotnējo roku darbu, kas padara mazgāšanu kvalitatīvu.

2. Birstes skrāpē - šādam stereotipam var piekrist tikai tiktāl, ka jebkāds pieskāriens atstāj kādas pēdas uz mazgājamās virsmas, tomēr jāsaprot, ka reāli mazgājamo virsmu skrāpē smiltis, kuras tiek rīvētas starp virsmu un ķermeni, kuru izmatojam mazgāšanai.

Līdz ar to nesalīdzināmi lielākus skrāpējums var iegūt mazgājot ar rokām, ja sūklis nav ideāli tīrs un mašīna pirms mazgāšanas kārtīgi noskalota. Mūsu gadījumā auto pirms mazgāšanas procesa tiek kārtīgi noskalots ar mērenu augstspiedienu, savukārt birstu ražotājs ir šajā jomā vadošs uzņēmums no Francijas MBMP-BRUSHCAR ar daudzu gadu pieredzi.

 

1 un 2 automazgātavu foršie plusiņi:

1 un 2 automazgātavas atrodas Rīgā pie Neste A24 degvielas uzpildes stacijām.

Klients ērti var norēķināties ar Neste karti, saņemot 10% atlaidi, kā arī saņemt Baltic miles bonusa punktus.

Katra 6. mazgāšana bez maksas.


Uzpucē savu auto!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!