Foto: Publicitātes foto

Ir viens vakars gadā, kad notiek kaut kas īpašs: īpaši piedāvājumi, īpašas cenas un speciāli iemesli smaidīt.
Francijas un Itālijas kulinārijas māksla ir slavena visā pasaulē jau ne pirmo gadsimtu. Labākās gastronomijas mākslas šef-pavāru skolas, daudzkārtējie Mišelinu restorāni, populārākās delikateses un labākie vīni nāk tieši no šīm valstīm.

16.oktobrī unikālā pasākuma Saulainā Nakts vakarā Baltic Beach Hotel & SPA aicina jūs izbaudīt īstas un saulainas itāļu vakariņas mājīgā restorānā il Sole.

Restorāna šef-pavāre Oļesja Kislicka gatavos četru, nepārspējami gardu, ēdienu vakariņas.

Vienlaicīgi elegantā Eiropas virtuves restorānā Caviar Club vakars tiks veltīts Normandijai un tās augstākās kvalitātes jūras veltēm - mīdijas, jūras mēle un nepārspējamais franču ābolu pīrāgs!

Par vakariņām parūpēsies šefpavārs Kristaps Jokmanis, pirmais Latvijā Franču kulinārijas mākslas universitātes "Institute of Paul Bocuse" absolvents.

Franču kulinārijas mākslas mēneša Tour culinaire de France ietvaros tieši šajā vakarā var saņemt 10% atlaidi uz Normandijas ēdienkarti un baudīt īstu šansonu ar Inetu Rudzīti un grupu Sympathique.

Atgādinām, ka 16. oktobrī, sākot no pulksten 18:00 un līdz pat naktij mēs Baltic Beach Hotel & SPA atveram unikālu dāsnuma gadatirgu. Nāciet kopā ar draugiem un iepazīstieties ar mūsu piedāvājumiem, produktiem un pakalpojumiem, izmēģiniet SPA procedūras uz ādas un palutiniet savas garšas kārpiņas restorānos Caviar Club, il Sole un Pērle.

Vakars būs piesātināts ar dzīvās mūzikas skaņām, jautrību, dažādām izklaidēm un patīkamiem pārsteigumiem. Par svētku atmosfēru parūpēsies arī saksofonists Raivo Stašans, vakara vadītājs Andrejs Veselovs, DJV Sam un daudzi citi.

Pirmo reizi Baltic Beach Hotel & SPA mēs aicinām jūs uz Le Chef Buffet Perle uz mūsu ekskluzīvo sezonas piedāvājumu un pasākumu prezentāciju.

Tradicionālā dāvanu karšu un sporta abonementu izpārdošana ar līdz pat -20% atlaidi, 20% atlaidi kosmētikai un 50% atlaidi SPA Express-procedūrām!

Apmeklējiet SPA BalticBeach procedūru prezentācijas un degustācijas katru stundu, un neaizmirstiet par Saulainajām stundām no 19:00-23:00, kad būs pieejama - 50% atlaide ūdens relaksācijas zonas The Garden un saunu kompleksa The Banja apmeklējumiem!

Nepalaidiet garām iespēju!

www.balticbeach.lv


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!