Foto: Publicitātes foto
"Borjomi", kas ir minerālvielu ziņā nepārspējams pirmatnējs ūdens, atjaunojot zīmolu atgriežas pie saknēm, atdzīvinot mītu par unikālajām dzīvību dodošajām īpašībām.

Mīta atmodināšana

130 gadu laikā "Borjomi" atjaunojošā enerģija ir izpelnījusies vietu miljoniem cilvēku sirdīs un tas bijis iemīļots visos sabiedrības slāņos, sākot ar cariem un kosmonautiem un beidzot ar iedzīvotājiem visā pasaulē. Ir daudz mītu par brīnumaino ūdeni no Gruzijas pazemes – leģenda par avota atklāšanu, kurā iesaistīts arī ievainots briedis, kā arī stāsti par tā ārstniecisko spēku, kas palīdzot bieži sastopamu slimību gadījumā. Šī bagātīgā mitoloģija sasaucas ar Borjomi kā patiesa pārveidojoša spēka dabu – tas ir noslēpumains un mītisks šķidrums, kas var uzlabot visas ikdienas dzīves jomas.

Visu izsaka zīmola sauklis "Dzīvs ūdens, dzīva leģenda" ("Live Water, Live Legend"). Leģendas par atdzīvinošu ūdeni, kas 130 gadus ir atjaunojis ķermeni, prātu un dvēseli, ir dzīvas līdz pat mūsdienām.

Atdzīvinošā ūdens ārstnieciskās spējas

Jaunākie pētījumi apstiprina atzinumus par "Borjomi" unikālajām īpašībām. Avots ir tik dziļš, ka satur pirmatnējo – juvenilo ūdeni: tas ir ūdens, kas radies dziļi pazemē un pirmoreiz nonāk ūdens ciklā. Tātad, atšķirībā no citiem avotiem, šis ūdens nekad nav bijis zemes virspusē un neviens tam iepriekš nav pieskāries.

Borjomi ūdens izplūst no tik dziļām vulkāna plaisām, cik augstu paceļas Everesta kalns, ūdens ir bagātināts ar 60+ minerālvielām, piešķirot tam atjaunojošas un līdzsvarojošas spējas, kā arī unikāli bagātīgu garšu. Sārmainais "Borjomi" ūdens neitralizē skābi, lai attīrītu ķermeni, un uzlabo vielmaiņu, lai palielinātu enerģiju, koncentrēšanās spējas un uzlabotu garastāvokli. "Borjomi" patiesi atjauno ķermeni, prātu un dvēseli.

Ikonogrāfija un mitoloģija

"Borjomi" vēsture ir tikpat unikāla kā ūdens. Kā vēsta leģenda, mītisko avotu atklāja jauns briedis, kurš aizbēga no mednieka. Ievainotais briedis apstājās, lai padzertos no avota, un uzreiz tika izdziedināts. Šajā brīdī dzima leģenda.

Mūsdienās ar absolūtu pārliecību var teikt, ka "Borjomi" ir unikāls. Lai to atspoguļotu zīmola identitātē, , tika izveidots koncepts, kas apvieno atšķirīgo Gruzijas mantojumu ar jauniešu kultūras enerģiju. Vizuāli tas apvieno globālu ielu stilu un modes estētiku ar mistiskiem grafiskiem elementiem.

Lai papildinātu fontu un logotipu, tika izstrādāts unikāls raksts, pamatojoties uz Gruzijas karogā redzamā Bolnisi krusta līnijām un formām. Tajā simboliski attēlots viss, kas "Borjomi" padara tādu, kāds tas ir: dziļais avots, ārstnieciskā iedarbība, "Borjomi" dzimšana, gruzīnu mantojums un avotu atklājušais briedis. Šo zīmolu vienmēr var atpazīt pēc tam raksturīgā Gruzijas zaļuma, kas atspoguļo Gruzijas dziļo ūdeņu, majestātisko kalnu un skaidro debesu nokrāsas un atjaunojošo dabu.

Radīts Gruzijā

Lai atjaunotu "Borjomi" leģendu un atgādinātu par tā savdabīgo izcelsmi, izveidota drosmīga kampaņa, kuras ietvaros ir tapis video ar tādu personu līdzdalību kā Nacionālā orķestra diriģentu Nikolozu Račveli (Nicholoz Rachveli), modeli Liku Rigvavu (Lika Rigvava) un režisoru Sedu Pakusevskiju (Ced Pakusevskij) un producentu ir Mr. Franku (Mr. Frank).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!