Foto: Publicitātes attēls
"Bridgestone" un Drošas braukšanas skola (DBS) 20. janvārī interesentiem piedāvā nebijušu iespēju – izmēģināt savu braukšanas veiklību un ātrumu, kā arī novērtēt sava auto riepu kvalitāti ziemas auto trasē pašā Rīgas centrā - pie Arēnas Rīga.

Pasākumā Brauc droši! aicināts piedalīties ikviens auto braucējs ar savu automašīnu. Ziemas auto trasē pie Arēnas Rīga interesentus gaidīs Drošas braukšanas skolas un Bridgestone profesionāļi.

Bridgestone Baltics mārketinga un mazumtirdzniecības vadītājs Intars Vizbulis: "Aicinu izmantot unikālu iespēju un pašā Rīgas centrā izbraukt ziemas auto trasi, izmēģinot savu ziemas braukšanas veiklību un ātrumu, kā arī pārbaudot sava auto ziemas riepu kvalitāti. Pareiza riepu izvēle ir sarežģīts lēmums, tādēļ vienmēr ir vērts pakonsultēties ar ekspertiem."

Drošas braukšanas skolas direktors Jānis Vanks: "Ar šo pasākumu DBS aizsāk sadarbību ar pasaules līderi automašīnu riepu tirdzniecībā - Bridgestone. DBS un Bridgestone vieno visaugstākie kvalitātes standarti un atbildīga pieeja darbam. Kopā vēlamies sniegt būtisku ieguldījumu Latvijas satiksmes drošībā, piedāvājot iespēju ikvienam autovadītājam praksē izmēģināt drošas braukšanas principus un izglītojot par auto riepu kvalitāti!"

Pirmajiem ātrākajiem katras klases braucējiem ziemas trasē Bridgestone dāvinās jaunu ziemas auto riepu komplektu, katru 300 eiro vērtībā. Divi nākamie katras klases ātrākie braucēji iegūs Drošas braukšanas skolas dāvanu - ziemas braukšanas apmācību kursu 135 eiro vērtībā. Pasākuma organizatori būs sarūpējuši īpašas balvas arī 10 pirmajiem braucējiem. Pasākumu vadīs auto eksperts Normunds Avotiņš, to varēs klausīties radio Star FM.

Bridgestone un DBS ziemas auto trase pie Arēna Rīga 20. janvārī darbosies no pulksten 12:00 līdz 19:00. Izmanto nebijušu iespēju! Vairāk par pasākumu www.dbs.lv / www.bridgestone.lv

Par Bridgestone:

Pateicoties 80 gadus ilgajai pieredzei un progresīvajām japāņu tehnoloģijām Bridgestone šobrīd ieņem pirmo vietu riepu pārdošanā ne tikai Japānas, bet arī starptautiskajā tirgū.

Par DBS:

DBS ir pirmā auto skola Latvijā, kas profesionāli un praksē māca autovadītājiem drošas braukšanas pamatprincipus. DBS izveidota, lai uzlabotu satiksmes drošību Latvijā. Šobrīd tiek nodrošināti arī autovadīšanas kursi B kategorijas iegūšanai latviešu, krievu un angļu valodā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!