Foto: Publicitātes foto
Vadošā datorspēļu aparatūras un aprīkojuma zīmola "Cougar" ražotājs ar prieku paziņo, ka ir uzsākta sadarbība preču izplatīšanā ar uzņēmumu "Asbis" – galveno informācijas un komunikācijas tehnoloģiju izplatītāju. Izplatīšanas līgums ļauj "Cougar" Baltijas valstīs tirdzniecībā laist novatorisku augstas kvalitātes aprīkojumu spēļu spēlēšanai – datoru detaļas, perifērās ierīces, mēbeles spēļu spēlēšanai, straumēšanas iekārtas un vēl daudz ko citu.

Zīmola "Cougar" aprīkojums ir kā radīts īstiem spēlmaņiem. Zīmolu 2007. gadā ir izveidojuši spēļu un atbilstošo preču izstrādāšanas iedvesmoti Vācijas un Taivānas datorentuziasti. Piedāvājot augstākās klases aprīkojumu spēlmaņiem, lai viņi varētu pilnībā izpaust savus spēlētāja talantus, "Cougar" ir kļuvis par pasaules mēroga zīmolu un ieņēmis savu vietu datoru tirgū.

Pilnajā preču sortimentā ir datoru detaļas (to korpusi, barošanas avoti un dzesētāji), spēlēšanai izmantojamās perifērās ierīces (datorpeles, tastatūras un austiņas), mēbeles spēļu spēlēšanai (krēsli un galdi), kā arī piederumi straumēšanai (mikrofoni un dokstacijas). Plašais preču klāsts lietotājiem dod plašākas izvēles iespējas dažādām vajadzībām. Vienalga, vai esat spēļu entuziasts, kam galvenais ir datora konstrukcija ar augstākās klases aparatūru un sarkanzaļzilo izgaismojumu, vai spēlmanis, kam nepieciešams izcils dzinis, "Cougar" vienmēr piedāvās vislabāko risinājumu.

"Cougar" izstrādājumi izceļas ne tikai ar veiktspēju, bet arī ar iespaidīgu estētisko noformējumu un unikālu dizainu. Dažām precēm par izcilu dizainu pat ir piešķirta Vācijas "iF" dizaina balva. Mēs tiecamies rast novatorisku risinājumu visām precēm, lai uzlabotu spēlēšanas pieredzi.

2014. gadā "iF" dizaina balva ir piešķirta "Cougar" datorspēlēm paredzētajai tastatūrai 700K un pelei 700M.

2019. un 2020. gadā "iF" dizaina balvu ir piešķirta "Cougar" datorkorpusiem "Gemini X" un "Conquer 2".

Drīz "Cougar" preces būs pieejamas visās Baltijas valstīs – Igaunijā, Latvijā un Lietuvā. Drīzumā arī tiks sniegta informācija par pārdošanas kanāliem un preču pieejamību. Informācija par precēm ir tīmekļvietnē https://cougargaming.com/.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!