Jau devīto gadu pēc kārtas šī gada 3. un 4. jūnijā viesnīcā “Konventa Sēta” notiks Vīna festivāls, kurā piedalīsies lielākās Latvijas vīnu importētājfirmas – Interbaltija A/S, MobilPlus ADV, L.I.O.N.&Ko, SIA “Atim”, Berno Vīni, Tabakas nams grupa SIA, Pernod Ricard Latvia, Magers-1, SIA “Eirovīns”, Park MV, MONO, „FRE.E.U. Ltd“, „Latalko” kā arī kompānija “Lāču ledus”, kas katru gadu ir mūsu lielākie atbalstītāji.
Tāpat kā katru gadu arī šogad apmeklētājiem būs lieliska iespēja iepazīties ar jaunākajiem pasaules vīniem, ar modernākajām tendencēm šajā nozarē, nodegustēt vairāk kā 100 dažādus vīnus un izvēlēties no tiem savu favorītu. Restorāna “Raibais balodis” jaunais šefpavārs Andis Kārkliņš cienās ar garšīgām uzkodām un restorāns “Otto Schwarz” piedāvās pašceptas graudu maizītes un uz oglēm ceptu cūkas kakla karbonādi ar sīpoliem.

Svētku gaisotni papildinās atbilstošs muzikālais noformējums: pirmajā dienā muzicēs Macho ar grupu „Tutti – Frutti“, bet otrajā dienā – L.Rācenājs.

Visi ir laipni gaidīti 3. jūnijā no plkst. 16:00 līdz 20:00 un 4. jūnijā no plkst. 14:00 līdz 18:00, ieejas maksa Ls 3.00.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!