Foto: Publicitātes foto
Divi spēcīgi Latvijas zīmoli ir apvienojušies, lai kopā izplatītu dzīvesprieku un enerģiju!

"Jā, mēs visi zinām, ka "Ghetto Games" ir nozīmīgs investors jauniešu fiziskajā un garīgajā attīstībā, bet ar to vien viss nebeidzas. "Ghetto Games" ir īpašs, unikāls "vibe", ko sajūti jau pirmajās sekundēs! Brīvība, azarts, dzīvības enerģija, komandas iedvesma, drosme uzdrošināties un, protams, vinnēt ne tikai spēles laukumā, bet arī dzīvē. Šis viennozīmīgi ir arī EHR darbības virziens. Mums kā absolūtam un ilggadējam radio līderim 16-30 vecuma auditorijā ir svarīgi izklaidēt un atbalstīt jauniešus, veidojot mūsdienīgu un kreatīvu saturu arī tieši viņiem aktuālajās platformās. Ticam, ka kopā mums izdosies!" pauž Lana Kovale, EHR Mediju grupas mārketinga direktore.

Lana Kovale (EHR Mediju grupas mārketinga direktore) un Raimonds Elbakjans ("Ghetto Games" dibinātājs) draudzīgi paspieda viens otram rokas un vienojās par jaudīgu sadarbību.

"Skaistas draudzības sākums – "Ghetto" ar populārāko radio Latvijā jauniešu vidū. Apvienojot spēkus, būs iespēja gan radīt saistošu saturu jauniešiem, gan ļaut izpausties pašiem. Šis noteikti būs kaut kas jauns, abām pusēm! Tāds arī ir viens no galvenajiem sadarbības mērķiem!" saka Antons Semeņaks, "Ghetto Games" projektu vadītājs.

EHR mārketinga radošā komanda ir gatava "spridzināt" kopā ar "Ghetto Games"!

Pirmais kopprojekts, jau palaists gaisā – EHR kopā ar "Ghetto Games" pārsteidz savus klausītājus ar jaunu mūzikas kanālu! Klausies un ielaid savā dzīvē ārzemju un latviešu hip-hop populārākās dziesmas jaunajā "Ghetto Games Hip-Hop Hits" mūzikas kanālā.

Jau pavisam drīz gaidāms arī raidījums ar "Ghetto Raptora" vadītāju Sintiju Leimani, kurā viesosies Latvijā atpazīstami cilvēki sporta, mūzikas un kultūras jomā. Padomāts arī par klausītājiem un viņu dalību šajos raidījumos. Taču arī ar to neapstājamies, un drīzumā gaidāmi vēl jaunumi kopā ar "Ghetto Games"!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!