Globālā ekonomiskā krīze, kas ir skarusi tai skaitā arī modes industriju, nebiedē kompāniju "Fashion Sale", kas ir paziņojusi par saviem plāniem atvērt veikalu tīklu Austrumeiropā, kur tiks pārdoti pazīstamu zīmolu apģērbi un aksesuāri no iepriekšējām kolekcijām ar atlaidi 70-90%.

Pirmais Fashion Sale tīkla veikals ar platību 200 m2 tiks atvērts Rīgā 12.12 plkst. 12.00 (sestdien, 12.decembrī, plkst. 12.00).

Fashion Sale kompānijas dibinātāji - uzņēmēji no Francijas, Vācijas un Latvijas ar lielu pieredzi modes industrijā, "private-sale" un e-komercē.

"Mūsuprāt, Baltijas valstīs "fashion outlet" koncepts ir ļoti vāji attīstīts, un mēs centīsimies izveidot veikalu, kur tiks pārdotas tikai kvalitatīvas pasaulslaveno zīmogu preces ar atlaidi 70-90%," saka kompānijas dibinātāji.

Fashion Sale veikals kļūs par īstu paradīzi visiem, kas vēlas iepirkties patīkamā gaisotnē un iegādāties pasaulslaveno dizaineru kolekciju apģērbus, somas, apavus, aksesuārus un vēl daudz ko citu ar lielām atlaidēm. Veikalā būs pieejami visspilgtākie un visinteresantākie dažādu stilu un modes virzienu apģērbi: gan sporta un ielas apģērbi un apavi, gan disko-stils un, protams, fashion!

"Mēs ticam, ka Fashion Sale Rīgā gūs panākumus, jo tā ir liela pilsēta, rīdzenieki vienmēr ir sekojuši modes tendencēm un viņiem joprojām ir augsta pirktspēja. Mēs sirsnīgi vēlamies pastāvīgi pārsteigt un iedvesmot viņus," paziņoja kompānijas Fashion Sale pārstāvji.

Kompānija apsola, ka veikala sortiments tiks papildināts gan ar jaunām precēm, gan ar jauniem zīmoliem 3-4 reizes mēnesī. Tas nozīmē, ka Jūs vienmēr varēsiet atrast visu nepieciešamo un vēlamo.

Fashion Sale gatavo vēl vienu pārsteigumu - Fashion Sale club. Šī kluba biedriem būs eksluzīva iespēja piedalīties regulāri rīkotajās akcijās, izmantot speciālos piedāvājumus, kā arī pirmajiem saņemt informāciju par preču jaunpievedumiem. Lai kļūtu par Fashion Sale club biedru, Jums būs vienkārši jāaizpilda pastāvīgā klienta anketa.

Visus, kas vēlas pirmie novērtēt visas Fashion Sale priekšrocības, mēs gaidām V.I.P. atvēršanas pasākumā plkst. 11:00.

Fashion Sale izsniegs ielūgumus uz V.I.P. atvēršanu 2 personām:

- Godvil 1st Birthday party pirmajiem 200 apmeklētājiem 11. decembrī klubā Godvil,

- mājaslapas www.fashionsale.lv pirmajiem 100 apmeklētājiem, kas ierakstīs savu vārdu gaidīšanas sarakstā.

Nepalaidiet garām - 12.12 plkst. 12:00 (11:00 V.I.P.), Ķengaraga ielā 1, Rīgā, kur Jūs sagaidīs zemas cenas, liela izvēle, šampanietis, DJs un daudz kas cits. Mūsu adrese ir Kengaraga 1,Riga.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!