Foto: Publicitātes foto

Ja vēlaties izmantot uzticamu un vispusīgu stiprinājumu risinājumu, "Fix master" piedāvā sortimentu ar plašām iespējām, kas ir piemērots gan profesionāļu, gan amatnieku vajadzībām. Gadu gaitā "Fix master" apliecinājis sevi kā uzticamu partneri stiprinājumu nozarē, piedāvājot vairāk nekā 10 000 produktu nosaukumu visdažādākajām konstrukcijām.

"Fix master" stiprinājumi ir plaši pielietojami dažādiem materiāliem — kokam, metālam un betonam. Produktu vispusība palīdz bez piepūles un efektīvi apmierināt dažādas stiprinājumu vajadzības gan vērienīgos būvniecības projektos, gan arī mazākos remontdarbos mājās.

Foto: Publicitātes foto

"Fix master" – tā ir drošība un kvalitāte

Drošība un uzticamība ir "Fix master" vērtības. Katrs produkts ir testēts un pārbaudīts praksē, lai tas atbilstu profesionālas izmantošanas visstingrākajām prasībām. Varat paļauties – izvēloties "Fix master", lietosiet produktus, kas ir izstrādāti, lai kalpotu ilgi un ar tiem varētu strādāt pat sarežģītos apstākļos.

Foto: Publicitātes foto

Pievilcīgs izskats, lai vieglāk izvēlēties

"Fix master" produkti ir viegli atpazīstami pēc zaļā iepakojuma, kas izveidots tā, lai preču izvēle un izskats veikalā būtu pēc iespējas vienkāršāka un pievilcīgāka. Krāsu kodi un skaidrie marķējumi palīdz izvēlēties katram nolūkam piemērotākos produktus. 

Atbalsts un apmācība "Fix master" izplatītājiem

Jau 15 gadus "Ferrometal" saviem izplatītājiem piedāvā sistēmas, kas atbalsta un atvieglo pārdošanu, sākot ar veikalu plauktiem un beidzot ar pasūtīšanu. Turklāt "Ferrometal" pēc nepieciešamības piedāvā apmācību par produktiem un rūpējas par preču klāsta aktualizēšanu un atbilstību pastāvīgi mainīgā tirgus vajadzībām.

Izvēloties "Fix master", jūs izvēlaties kvalitāti, uzticamību un ērtu izmantošanu.

Foto: Publicitātes foto

Meklējam "Ferrometal Fix master" produkcijas izplatītājus Latvijā – ja vēlaties sadarboties, sazinieties ar mums!

Lai vairāk uzzinātu par "Fix master" produktiem, rakstiet uz e-pasta adresi latvia@ferrometal.fi vai zvaniet pa tālruni +371 6728 0581.

"Ferrometal Latvija", Jūrmalas iela 13C, Babītes pagasts, Mārupes novads, LV-2107 Piņķi, Latvija

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!