“Spļauj laukā!” – mēs sakām bērnam, kad viņš bāž mutē kaut kādu neēdamu drazu, bet kurš gan no tā atturēs mūs – prātīgos pieaugušos? Pat dārzeņus mūsdienās ēst nav droši, izņemot protams tos, kas auguši jūsu dobē, un jūs esat simtprocentīgi droši, ka neviens tos nav laistījis ar ķimikālijām. Diemžēl šausmeņu autori nav īpaši tālu no patiesības, dārzeņi jau ir tik ļoti ģenētiski modificēti, ka nebūtu jābrīnās, ja kāds tomātiņš pēkšņi atdzīvotos, un jūs ar viņu samainītos lomām – kurš kuru ēd.
Mēs ik dienu piestūķējam savu kuņģi ar dažādiem nesavienojamiem pārtikas produktiem (piemēram, ēdam gaļu ar kartupeļiem), bet bieži vien ēdam veselībai ļoti kaitīgu pārtiku (čipšus, gamburgerus, picas, kartupeļus frī, gāzētos dzērienus u.c.), kuru mūsu gremošanas sistēma nespēj pilnībā pārstrādāt. Rezultātā pārpalikums pielīp taisnās zarnas sieniņām un bagātīgi piesātina mūsu asinis ar kaitīgām vielām, kurām sen bija jāpamet mūsu organisms. Šādi notiek organisma intoksikācija jeb vienkārši sakot – saindēšanās. Pirmās cieš smadzenes – kā signāls ir galvasāpes. Nākamo triecienu saņem aknas un nieres, kuras cieš no pārslodzes.

Jāsaka, ka mūsu organisms ir ļoti sarežģīts un gudrs mehānisms. Ja rodas gādas problēmas, un kaut kas nenotiek tā, kā tam būtu jābūt, organisms visādi mēģina mūs par to brīdināt un visiem spēkiem cenšas atbrīvoties no kaitīgām vielām, tādēļ pastiprināti izdalās sviedri, mainās to aromāts, parādās dažādi izsitumi...

Nepārstrādātas pārtikas atkritumi uzkrājas uz mūsu zarnu sieniņām un pārakmeņojas, paliekot tur uz vairākiem gadiem. Rezultātā rodas disbakterioze, jo bojā iet organismam darudzīgā “mikroflora”, kas jau ir krietni novājināta ar antibiotikām.

Ja zarnas ir piebāztas ar pārakmeņotām barības atliekām, notiek arī mehāniska citu orgānu darbības bloķēšana, piemēram, vīriešiem tiek nospiesta prostata, bet sievietēm olvadi, kā rezultātā tiek traucēta bērna ieņemšana.

Lai tiktu galā ar šīm un daudzām citām veselības problēmām, eksistē ļoti efektīva organisma attīrīšanas metode – hidrokolonoterapija. “Tā ir profilaktiska, veselību uzlabojoša procedūra, kaut kas līdzīgs zobu tīrīšanai,” – skaidro Natālija Dibaņina – medicīnas centra “Ultramed-K” ārste: “Kaut kad taču cilvēki ne vien netīrīja zobus, bet arī nemazgājās.”

Piedāvājam jums izpildīt nelielu testu, lai pārbaudītu savu veselības stāvokli un uzzinātu, cik lielā mērā jums var palīdzēt šī procedūra.

Testu var iziet pēc adreses http://www.superakcija.lv/?newlang=bul

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!