Foto: Publicitātes foto

"Huawei" nācis klajā ar jauninājumu GT 3 sērijas viedpulksteņu līnijā – "Watch GT 3 SE", kas ir īpaši viegls zemākas cenu kategorijas fitnesa viedpulkstenis ar plašu veselības uzraudzības funkciju spektru un akumulatora darbības laiku līdz pat divām nedēļām, kas turklāt pieejams jaunā un īpaši pievilcīgā – brīvdabas zaļā – krāsā.

"Watch GT 3 SE" vispirms priecē ar savu izturīgo un vieglo korpusu, kas sver vien 35,6 g un ir 11 mm plāns, padarot to par lielisku sabiedroto ikdienas gaitās. Nēsāšanu īpaši patīkamu padara arī maigās gumijotās siksniņas, kas ideāli pieguļ plaukstas locītavai. "Huawei" šajā modelī ir ieviesis arī dizainisku jauninājumu – līdztekus jau klasiskajam grafīta melnajam šis viedpulkstenis pieejams arī pievilcīgā brīvdabas zaļā krāsā.

Tālāk acis piesaista 1,43 collu AMOLED displejs ar 466 x 466 pikseļu lielu izšķirtspēju, kura ekrāna dizainu ir iespējams individuāli pielāgot, caur "Huawei Health" lietotni augšupielādējot fotoattēlus no sava viedtālruņa. Pulksteņa displejā iespējams arī lasīt ziņojumus un uz tiem atbildēt, vadīt mūzikas atskaņotāju, kā arī zvanīt, izmantojot "Bluetooth" savienojumu.

Kas ne mazāk svarīgi – displeju no apkārtējās vides pasargā "Corning Gorilla Glass" polimērstikls, kas ir izturīgs gan pret skrāpējumiem, gan putekļiem un mitrumu. "Huawei" šim viedpulkstenim garantē 5 ATM ūdensizturības līmeni, kas atbilst ISO 22810:2010 standartam. Tas nozīmē, ka ar "Watch GT 3 SE" var peldēt baseinā un piekrastē, kā arī nirt līdz pat 50 metru dziļumam un pavadīt tur 10 minūtes.

Bet nu par pašu galveno – "Watch GT 3 SE" ir aprīkots ar vairāk nekā 100 treniņrežīmiem, no kuriem 18 ir profesionāli: 11 ārtelpu (slēpošana, snovbords, distanču slēpošana, skriešana, iešana, alpīnisms, pārgājieni, riteņbraukšana, peldēšana atklātos ūdeņos un triatlons) un septiņi iekštelpu (iešana, skriešana, riteņbraukšana, peldēšana, brīvie treniņi, eliptiskais trenažieris un airēšanas iekārta).

Ko īpaši novērtēs pārgājienu cienītāji un skrējēji brīvdabā – viedpulkstenim ir precīza GPS izsekošana. Izmantojot GPS, "Beidou", GLONASS, "Galileo" un QZSS satelītu sistēmas, "Huawei Watch GT 3 SE" sniedz ļoti precīzu atrašanās vietas informāciju un mērījumus, tostarp arī parāda atpakaļceļu.

Eleganti sportiskā dizaina viedpulkstenis piedāvā arīdzan 24/7 veselības uzraudzības funkciju – tas ir aprīkots ar sirdsdarbības mērīšanas funkciju (uzlabota "TruSeen™5.0+" tehnoloģija), detalizētu miega monitorēšanu, stresa līmeņa uzraudzību ("TruRelax™" tehnoloģija), skābekļa koncentrācijas asinīs SpO2 monitorēšanu, kā arī menstruālā cikla uzraudzību.

Iespējams iestatīt arī paziņojumu saņemšanu par fizisko stāvokli, skābekļa līmeni asinīs, treniņu sniegumu un atkopšanās laiku pēc tiem, kā arī atgādinājumus par ikdienas paradumiem: piecelšanos, kad pārāk ilgi sēdēts, ūdens dzeršanu, svara kontroli, elpošanas vingrinājumiem stresa mazināšanai, medikamentu uzņemšanu, pulsa mērījumiem un miegu. Līdz ar to "Huawei Watch GT 3 SE" darbojas arī kā personīgais asistents, kas atgādina un dalās ar ieteikumiem veselības un fiziskā snieguma uzlabošanai.

Viedpulkstenis atbalsta arīdzan virkni dažādu ikdienas dzīvē noderīgu lietotņu – sākot no navigācijas un beidzot ar izklaidi. Ceļotāji novērtēs "Map Navigation", sportojot lieti noderēs "MyTuner Radio", "Infinity Loop", "eSound Music" u.c., bet veselību uzturēt tonusā palīdzēs "TickTick Focus To-Do" un "Home Workouts".

Un tagad ziņas kā ķirsis uz putukrējuma – "Huawei Watch GT 3 SE" ir aprīkots ar jaudīgu 451 mAh akumulatoru, kas ar vienu uzlādi vidējā režīmā spēj darboties līdz pat divām nedēļām, bet intensīvas lietošanas režīmā – nedēļu. Turklāt to var uzlādēt gan ar vadu un lādēšanas paliktni, gan pieejama arī bezvadu reversā uzlādes opcija.

Viedpulkstenis ir arī draudzīgs dažādām viedtālruņu operētājsistēmām – aprīkots ar "Harmony OS 2", tas ir saderīgs gan ar "Android", gan ar "iOS", līdz ar to neradīsies problēmas ar datu sinhronizēšanu, jo arī "Huawei Health" lietotni ir iespējams uzinstalēt gan "Android", gan "iOS" vidē. Kā arī – tam iespējama balss asistenta funkcija.

Tātad – kam paredzēts "Huawei Watch GT 3 SE" viedpulkstenis? Aktīviem cilvēkiem, kuriem elegants dizains, komforts un pieejama cena ir tikpat svarīga kā precīzi un detalizēti fiziskās slodzes mērījumi un fizioloģisko procesu rādītāji. Tas ir radīts sporta entuziastiem, kuri novērtē kvalitāti un vēlas sekot līdzi savām ikdienas un treniņu gaitām, taču investēt apjomīgā un specifiskā viedpulkstenī patlaban nav prioritāšu augšgalā. Vārdu sakot – "Huawei Watch GT 3 SE" ir piemērots ikvienam, kurš vēlas iet tālāk, lēkt augstāk un darīt labāk!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!