Foto: picsfab.com
Nav noslēpums, ka daudziem cilvēkiem svešvalodas padodas ne visai viegli. Pastāv uzskats, ka valodu apgūšana – ir pietiekoši nogurdinošs un garlaicīgs process. Nākas lasīt, rakstīt, iegaumēt vārdus, gramatiku un ieklausīties nesaprotamā runā. Nepieciešams izvēlēties veidu, vietu, metodiku un, pats galvenais, laiku. Bet laika deficīts svarīgs mums visiem.

Un rodas jautājums - apgūt valodu vajag, bet kādā veidā iedalīt laiku savā saspringtajā grafikā tam, lai paspētu uz kursiem, neatpaliktu no grupas, pildītu uzdevumus? Šādas mācības atņem pārāk daudz spēka un laika, zūd motivācija. Mēs zaudējam gan laiku, gan naudu.

Apmācības efektivitāte ir tieši atkarīga no laika, kuru mēs varam atvēlēt nodarbībām. Vietas un laika problēmu atrisina moderno tehnoloģiju iespējas. Tehnoloģijas atvieglo mūsu dzīvi, padara to komfortablāku, sniedz jaunus instrumentus senu uzdevumu atrisināšanai.

Viedtālruņi, "devaisi" un "gadžeti" ir stabili ienākuši mūsu dzīvē. Tie ekonomē laiku un paplašina mūsu iespējas. Pateicoties jaunajām tehnoloģijām, svešvalodas var mācīties jebkurā mobilajā ierīcē un apgūt tās var daudzreiz ātrāk.

Lai ekonomētu mūsu dārgo laiku, ir radīts produkts svešvalodu apgūšanai. Tas nozīmē, ka Jums ir iespēja saņemt programmu komplektu svešvalodu apgūšanai, kuru jūs varēsiet uzstādīt uz saviem datoriem un visām mobilajām ierīcēm.

QUICK TEACHER - tas ir speciāls komplekss, radīts svešvalodu apgūšanai. Pateicoties tās ērtajai pieejamībai un paātrinātas iegaumēšanas metodikai, izmantojot QUICK TEACHER, jūs ne tikai apgūsiet jaunu leksiku daudz ātrāk, jūs vienkārši nevarēsiet nemācīties svešvalodu. 

Komplekti QUICK TEACHER "Totālā apmācība" - tas ir programmu komplekts visām iespējamajām ierīcēm: datoram vai klēpjdatoram ar Windows operētājsistēmu, audiokurss, ko var noklausīties telefonā vai automobilī, mobilā aplikācija viedtālrunim vai planšetdatoram ar Android operētājsistēmu, mobilā aplikācija iPhone un iPad. Jūs saņemsiet pilnu programmu komplektu un mācīsieties svešvalodu, nemainot savas dzīves grafiku datorā, planšetdatorā, telefonā, un pat fona režīmā, nodarbojoties ar mājas darbiem vai sportu. Komplekti QUICK TEACHER "Total" paredz arī, ka to var izmantot vairāki lietotāji vienlaicīgi un reģistrēt līdz pieciem profiliem katrā programmā, saglabājot apmācības vēsturi, kas ir ļoti ērti jums un jūsu tuviniekiem.  


Bilde: smarttv.urbourse.com

Kā jūs domājat, kāpēc 800 tūkstoši lietotāju jau izmanto QUICK TEACHER programmas un mobilās aplikācijas?

Lūk, ko saka paši QUICK TEACHER programmu izstrādātāji:

"Mēs nodarbojamies ne tikai ar apmācības programmu izstrādi. Mēs piedāvājam jums instrumentu ātrai svešvalodas apguvei. Jaunais apmācības komplekss QUICK TEACHER "Totālā apmācība", ļauj jums apgūt svešvalodu piecas reizes ātrāk nekā parastos kursos".

Un noslēgumā - speciālais piedāvājums:

Visi, kas iegādāsies komplektu QUICK TEACHER "Totālā apmācība", angļu un vācu valodas apguvei, saņems 75% atlaidi un otru valodu dāvanā! 

www.quickteacher.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!