Foto: Publicitātes foto

Tuvojas riepu maiņas sezona un tas nozīmē, ka jāizvēlas uzticams riepu serviss. "Tireshop" riepu centrs jau vairāk nekā 10 gadus atrodas Krustpils ielā 6 un ir viens no straujāk augošiem riepu uzņēmumiem Latvijā. Zinot, ka riepas pārdod gandrīz uz katra stūra, "Tireshop" ar katru gadu ievieš jauninājumus gan tehniskajā ziņā, gan digitālajā, lai spētu apmierināt klientu vajadzības, kuriem nepieciešamas riepas.

Lai klientiem būtu uzskatāms produkts un ir skaidrība par tā pieejamību, ir nepieciešama mājaslapa ar produktiem, kur ir informācija par pieejamiem produktiem un to uzstādīšanas iespējām. "Tireshop", kā jau minēts, pastāvīgi uzlabo sortimentu savā noliktavā un arī integrē Eiropas noliktavas savā mājaslapā, lai klientiem būtu pieejama visplašākā izvēle riepām, diskiem, amortizatoriem, akumulatoriem un dažādiem aksesuāriem. Latvijas uzņēmums piedāvā vairāk nekā 60 riepu ražotāju produkciju, vairāk nekā 30 lieto disku zīmolus un vismaz 10 pasaules sporta amortizatoru ražotāju.

"Tireshop" pārstāvji komentē, ka drīzumā tiks publicēta viena no modernākām mājaslapām Eiropā, lai arī citu valstu klienti var iegādāties produkciju no Latvijas, kas ļaus konkurēt ar tādām valstīm kā Polija un Vācija.

Zinot, ka pieaugs riepu deficīts ģeopolitiskās situācijas dēļ, kā arī būs produkcijas sadārdzinājums, klienti ir jānodrošina ar riepām un diskiem. Domājot par to, riepu centrs veido lielāko noliktavu Baltijā. Izvēles plašums un riepu pieejamība, kā arī riepu un disku uzstādīšana 30 minūtēs ir tas, ar ko "Tireshop" lepojas.

Riepu maiņu "Tireshop" nodrošina trīs boksos, pierakstīties var ļoti ērti Online pierakstā vai pa telefonu +371 26606262, kā arī "Facebook", "WhatsApp" vai citos populāros saziņas kanālos. Kā pārstāvji min, ir arī iespēja bez pieraksta samainīt sezonas riepas, jo ir rezerves bokss, kur to dara, ja pieraksts uz riepu maiņu ir pilns. Darba laiks arī ir ļoti piemērots, jo centrs riepu sezonā strādā līdz 19.00 vai pat ilgāk, ja autobraucēju ir daudz.

"Tireshop" ir viens no retajiem riepu un disku centriem Rīgā, kas piedāvā visus saistītos pakalpojumus vienā vietā – riepu montāža, riepu glabāšana, riepu utilizēšanas punkts, disku valcēšana/remonts, disku metināšana, disku krāsošana. Bez pakalpojumiem kas saistīti ar riepu maiņu, "Tireshop" pakalpojumu klāstā ietilpst arī bremžu, amortizatoru, eļļas maiņa, kā arī viss kas saistīts ar virsbūves pulēšanu un salona tīrīšanu, ko starptautiski sauc par "detailing". Riepu centrs sadarbojas arī ar visām lielākajām apdrošināšanas kompānijām, tas nozīmē, ja atgadījusies ķibele ar riepām, diskiem vai virsbūvi (skrāpējumi, buktes), tad Tireshop apkalpos šādu gadījumu, garantējot ļoti augstu kvalitāti.

Riepu centra klienti ir uzņēmumi ar lieliem transporta parkiem, kā arī daudzas fiziskas personas no visas Latvijas, kas izvēlas drošu piegādātāju un pakalpojuma sniedzēju.

Tireshop riepu centrs pateicas visiem esošajiem klientiem, kas izvēlējušies tieši viņus, kā arī raugās cerīgi nākotnē, jo vairāk Latvijas iedzīvotāji izvēlēsies vietējo riepu uzņēmumu, jo stiprāki mēs būsim eksporta tirgos. Jau tuvākajā gada laikā uzņēmums uzsāks plašāku eksportu uz Skandināvijas valstīm, kā arī Ameriku.

Lai uzzinātu jaunākās lietas auto jomā, sekojiet "Tireshop" "Facebook" un "Instagram"!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!