Foto: Publicitātes foto

Ir pienācis laiks, kad mūsu ikdiena ir pilnībā mainījusies un lielāko daļu laika mēs pavadām mājās. Daudzi no mums ir veiksmīgi iedzīvojušies šajā jaunajā "covid" pasaulē, taču daži ir pilnībā apmaldījušies. Nevajag krist izmisumā! Grūti laiki ir ideāli piemēroti pārmaiņām uz labo pusi, piemēram, varat apgūt jaunas prasmes vai mainīt profesiju, par kuru jau sen sapņojat. Šajā ziņā "attālināts" darbs, internets un portatīvie datori sniedz daudzas iespējas, tostarp arī naudas pelnīšanu.

Pandēmijas laiku var izmantot efektīvi, ja pārvarat sevi. Bieži vien mums traucē elementārs slinkums un bailes. Nekad nav par vēlu mācīties! Protams, ir vērts padomāt, cik daudz mācīšanās mums nāks par labu. Profesijai vai hobijam ir jābūt pieprasītam, apmaksātam un jums ārkārtīgi interesantam. Pretējā gadījumā jūs neiegūsiet maksimālu labumu no šīs apmācības.

Mūsdienās pieprasītākajām un augsti apmaksātajām profesijām ir nepieciešams tikai brīvais laiks un portatīvie datori. Piemēram, tīmekļa izstrādātājs veido vietnes. Lokdauna laikā ikviens uzņēmējs saprata, cik svarīga viņa biznesam ir vietne un interneta veikals. Jūs varat aizpildīt šo nišu. Kas attiecas uz datoru, tad tīmekļa izstrādei svarīgākais ir procesors, pareizāk sakot, tā veiktspēja uz vienu kodolu, jo programmas, kuras tiek izmantotas vietņu veidošanai, parasti ir visdažādākie teksta redaktori jeb IDE, un tās izmanto tikai vienu kodolu. Nepieciešams procesors sākot no 3Hz.

Pieaugusi arī nepieciešamība pēc reklāmas, tāpēc arī mārketinga speciālisti un dizaineri saņem daudz pasūtījumu no jau esošiem un jauniem klientiem. Mārketinga speciālistam ir piemēroti pat visvienkāršākie portatīvie datori. Un dizainera darbam, lai izveidotu datorgrafiku vai apstrādātu 3D sižetus, nepieciešams jaudīgāks dators ar superjaudīgu video karti. Ir ļoti svarīgi, lai būtu pareizais monitors vai vēlams divi augstas kvalitātes monitori.

Žurnālisti, fotogrāfi, ilustratori... Visi šie un daudzi citi profesionāļi strādā no mājām, kur portatīvie datori tam ir vispiemērotākais risinājums, un par vienu no šādiem profesionāļiem var kļūt arī "attālināti". Atliek tikai izlemt par jaunas profesijas izvēli un sākt apmācību tiešsaistē. Par laimi, gandrīz visas izglītības iestādes piedāvā šādu iespēju.

Iespēja strādāt attālināti vai ārštata darbā var pārvērsties pasakā, galvenais, lai profesija sagādā prieku un lai jūsu "mājas" birojā būtu kvalitatīvi portatīvie datori. Iedomājieties, ka jums nav jāievēro stingra ikdienas rutīna, jūs netraucēs pastāvīga priekšnieka klātbūtne, jūs stundām ilgi nestāvēsiet sastrēgumā, lai tikai ierastos un dotos prom no biroja.

Ir svarīgi iegādāties kvalitatīvu datoru, kas atbildīs jūsu nākotnes profesijas prasībām. MDATA piedāvā plašu datortehnikas klāstu par ļoti konkurētspējīgām cenām, tajā skaitā, protams, ir arī portatīvie datori. Veikala mājaslapā var atrast ne tikai jaunu tehniku par zemām cenām, bet arī atjaunotas iekārtas izcilā tehniskā stāvoklī par vēl zemāku cenu. Jums nav jāuztraucas par kvalitāti. Jebkurš produkts tiek pārdots ar divu gadu garantiju. Kopumā iespēju ir patiešām daudz, un pandēmijas laiku var pavadīt jautrā veidā. Galvenais ir vēlme mainīt savu nākotni uz labo pusi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!