Foto: Publicitātes foto
Lai gan pasaulē zobu implantoloģija jau sen vairs nav nekāds jaunums, Latvijā par iespējām ātri un nesāpīgi tikt pie skaista smaida un veseliem zobiem zina tikai retais. Jānis no Preiļiem, kurš ikdienā strādā par iepirkumu speciālistu ražošanas uzņēmumā, intervijā stāsta par savu pieredzi, ar zobu implantoloģijas palīdzību īsā laikā iegūstot skaistu smaidu!

– Kā uzzinājāt par zobu implantēšanas iespējām?

– Mans zobu stāvoklis bija ļoti slikts, trūka vairāki zobi. Es nevarēju normāli ēst to, kas man visvairāk garšo. Par zobu implantiem uzzināju no kolēģiem. Sameklēju informāciju internetā par šo metodi, un atsauksmes bija labas. Domāju – aizbraukšu uz konsultāciju zobārstniecības klīnikā, un tad jau redzēs – kā būs.

– Kāpēc izvēlējāties tieši Dr. Apines klīniku?

– Dr.Apines zobārstniecības klīniku izvēlējos nejauši – ieraudzīju reklāmu internetā. Mani uzrunāja tas, ka Dr. Apines klīnika ir ģimenes uzņēmums – ārsti vairākās paaudzēs. Jau pašā sākumā, ierodoties klīnikā, mani patīkami pārsteidza ļoti laipna attieksme pret mani kā klientu. Ienākot klīnikā, mani sagaidīja smaidīga administratore, un arī pati daktere Valdmane, pie kuras bija pieteikta vizīte, bija pozitīva un saprotoša.

– Kas notika pēc tam?

– Konsultācijas laikā daktere Valdmane uzklausīja manas problēmas un izstāstīja, kā zobu implantu ievietošana varētu man palīdzēt. Pēc izsmeļošas konsultācijas izlēmu par labu zobu implantiem. Turpat uz vietas klīnikā man veica visas nepieciešamās pārbaudes un arī rentgenu. Noteiktajā dienā devos uz klīniku pie ķirurga uz implantu ievietošanu. Pēc tam implantiem pāris mēnešus bija "jāieaugas". Man uzreiz arī izgatavoja pagaidu protēzes – kamēr implanti "ieaugās", neviens pat nenojauta, ka ar maniem zobiem kaut kas nav kā parasti. Kad implanti bija "ieaugušies", notika pati protezēšana – pēc pāris vizītēm tiku pie jaunas zobu rindas uz četriem implantiem.

– Vai implantu ievietošana nebija sāpīga?

– Implantu ievietošana bija pilnīgi nesāpīgs process. Pirmajās dienās pēc implantu ievietošanas smaganas mazliet sūrstēja un man bija jāpiedomā, ko ēst, bet vēlāk par implantiem pavisam aizmirsu.

Kā jūs vērtējat iegūto rezultātu?

– Rezultāts ir fantastisks, esmu ļoti apmierināts! Jau pirmajās minūtēs pēc protezēšanas varējām ar dakteri Valdmani sacensties, kuram no mums ir skaistāki zobi un smaids! Tagad atļaujos biežāk smaidīt, un tas man palīdz darbā ar klientiem. Ielikt zobu implantus bija tā vērts – ieguldītā nauda atbilst gala rezultātam!

– Ko jūs ieteiktu citiem cilvēkiem, kas vēl tikai domā par zobu implantu ievietošanu?

– Iesaku visiem, kam ir problēmas ar smaidu vai nevarat iekosties ābolā – lieciet zobu implantus! Un visas jūsu zobu problēmas būs atrisinātas!

Skaists smaids un veseli zobi – ar mūsdienīgām zobu implantēšanas metodēm tas ir vienkārši realizējams sapnis!

Dr. Apines klīnika piedāvā – līdz 31. janvārim piesakies bezmaksas konsultācijai pie protēzista un saņem 50 EUR dāvanu karti zobu implantēšanai. Nenokavē – pieejamo konsultāciju skaits ir ierobežots!

Piesakies bezmaksas protēzista konsultācijai šeit!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!