Foto: freepik.com/Freepik
Pēdējā desmitgade ir pierādījusi to, ka interneta veikali spēj sniegt ne tik vien līdzvērtīgu iepirkšanās pieredzi, salīdzinot ar ierastajiem iepirkšanās centriem un veikaliem, bet pat piedāvāt vērā ņemamas priekšrocības.

Tāpat arī ne tik sen piedzīvotais Covid-19 laiks pircējiem ir licis saprast, ka iespēja iepirkties internetā, neizejot no mājas, var ļoti būtiski atvieglot nepieciešamo preču iegādi. Tāpēc prasmes izmantot interneta veikalu sniegtās iespējas būtu noderīgas katram.

Pārtikas, apģērbu, saimniecības preču un vēl, un vēl.... Interneta veikalu spektrs ir teju neizsmeļams. Un arī visu, kas nepieciešams mājas mīluļiem, šobrīd iespējams iegādāties internetā. Zoo veikals, kas sniedz iespēju ne tikai iepirkties uz vietas veikalā, bet arī internetā, vairs nav retums.

Tāpēc par to, kādus labumus piedāvā zoo interneta veikals, un, kā izvēlēties īsto, – lasiet šajā rakstā!

Iepirkšanās no mājām – kādi ir plusi?

  • Pieejamība

Protams, pirmais un svarīgākais pluss, ko sniedz zoo veikals internetā, ir pieejamība. Tas nozīmē, ka interneta veikals ir pieejams jebkuram, turklāt visu diennakti.

Atšķirībā no ierastajiem veikaliem, interneta veikals būs atvērts 24/7, tādejādi nebūs jāseko līdzi veikalu darba laikam. Turklāt nepieciešamās zoo preces iespējams iegādāties arī brīvdienās un svētku dienās.

Zoo veikali Rīgā, kā arī visās lielākajās pilsētās, ir gana plašā skaitā un ērti pieejami, taču tiem pircējiem, kas dzīvo mazākās pilsētās vai lauku reģionos, var nebūt iespēja jebkurā brīdī iegādāties preces savam mīlulim, tāpēc interneta veikals būs daudz ērtāka opcija.

  • Ērta un komfortabla iepirkšanās

Ne visiem veikalu apmeklēšana ir pozitīva un patīkama ikdienas dzīves sastāvdaļa. Īpaši, ja darba dienas ir saspringtas, un grūti atrast brīvu brīdi veikalu apmeklējumam.

Šajā gadījumā iepirkšanās internetā ir īpaši ērta un noderīga iespēja. Jārēķinās arī ar to, ka ne visos lielveikalos pieejams jūsu iecienītais zoo preču veikals, tāpēc dažkārt var būt nogurdinoši ieplānot atsevišķu dzīvnieku veikala apmeklējumu.

Iepirkšanās no mājām ļauj ietaupīt laiku, kā arī daudziem būs patīkamāka, jo visas nepieciešamās zoo preces iespējams izvēlēties lēni un nesteidzīgi, sev ērtā laikā un vietā.

Foto:freepik.com/Freepik

  • Plašs preču klāsts

Zoo veikali šobrīd piedāvā ļoti plašu dzīvnieku preču klāstu, taču ne visas preces var būt pieejamas konkrētajā veikalā. Interneta veikalu piedāvājums, bieži vien, ir daudz plašāks, kā arī ir preces, ko konkrētais zoo veikals piedāvās tikai interneta veikalā.

  • Akcijas un īpašie piedāvājumi

Interneta veikali piedāvā daudz dažādas vilinošas akcijas un atlaižu piedāvājumus. Lai palielinātu pircēju skaitu, interneta veikalos piedāvātās akcijas un atlaides ir lielākā un plašākā skaitā, padarot iepirkšanos internetā izdevīgāku.

Tiek rīkotas akcijas populārākajām zoo precēm un iecienītākajiem barības zīmoliem. Bieži vien pie pirkuma tiek pievienota arī dāvana. Laiku pa laikam interneta veikali rīko plašu izpārdošanu, kad iepirkšanās ir vēl izdevīgāka.

  • Piegāde

Der atcerēties, ka tieši interneta veikali piedāvā piegādi līdz izvēlētajai adresei. Tā ir ļoti noderīga opcija, ja pašiem nav iespējas aizbraukt līdz veikalam.

Piemēram, suņu barība lielajos iepakojumos, tāpat arī citas smagākas un apjomīgākas preces, noteikti, ērtāk būs saņemt ar piegādi līdz pat namdurvīm.

Interneta veikali piedāvā dažādas akcijas piegādes izmaksām, bieži vien piegāde tiek nodrošināta bez maksas iepērkoties virs noteiktas summas.

  • Ērta filtru sistēma un informācija par produktu

Svarīgi, lai izvēlētais zoo interneta veikals piedāvā parocīgu un saprotamu filtru sistēmu. Filtru sistēma ļauj ātri atlasīt sev vēlamos produktus, balstoties uz preces tipu, zīmolu, cenu kategoriju utml.

Tas būtiski atvieglo iepirkšanos, jo atliek vien ievadīt vēlamo informāciju un ļaut veikalam atlasīt Jūsu dzīvniekam atbilstošāko barību, rotaļlietas, aksesuārus, kopšanas līdzekļus un citas preces.

Būtiska priekšrocība ir arī apstāklis, ka mājās daudz ērtāk būs iepazīties ar produktu aprakstu. Labs un pircējiem draudzīgs zoo veikals būs parūpējies par to, lai precēm būtu pieejams plašs, detalizēts apraksts.

Interneta zoo veikali nereti papildus piedāvā arī noderīgu informāciju un izglītojošus rakstus gan par mājas mīluļu kopšanu, barošanu un citām dzīvnieku saimniekiem interesējošām tēmām.

Foto:freepik.com/Freepik

Zoo veikals, kas piedāvā lielisku iepirkšanās pieredzi

Plašākais un pircēju iecienītākais zoo veikals Rīgā, kā arī visā Latvijā, – "DinoZoo", piedāvā ne tikai vairāk kā 40 zoo preču veikalus visā Latvijā, bet arī ērtu, pārskatāmu un viegli lietojamu interneta veikalu Dinozoo.lv.

Šeit iespējams iegādāties zoo preces gan suņiem, kaķiem, grauzējiem, tāpat arī pieejams plašs putnu un akvāriju dzīvnieku preču klāsts, kā arī preces eksotiskajiem dzīvniekiem.

Interneta veikalā atradīsiet arī visu nepieciešamo informāciju par DinoZoo papildus pakalpojumiem, – suņu skolu, veterinārajām aptiekām, veterinārajām klīnikām, kā arī suņu frizētavu.

Izdevīgāku iepirkšanos sniedz dažādas akcijas un atlaides. Visu februāri DinoZoo.lv piedāvā akciju "Pērc vairāk, maksā mazāk", kas sniedz iespēju piemērot līdz pat 20% atlaidi gala summai.

Ienāciet Dinozoo.lv un ieprieciniet savu mīluli, iepērkoties ērti, ātri un izdevīgi!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!