Esiet sumināti visi, kuru printeri reizi pa reizei prasa "ēst"!

Matemātika šeit ir pavisam vienkārša. Nav noslēpums, ka printera kārtridžu uzpildes izvēle ir gana ekonomisks solis biroja izdevumu samazināšanā. Uzpildot kārtridžus, ekonomija var būt līdz pat 70%. Protams, ne jau tikai printeri prasa ēst. Arī mums reizēm gribas pamieloties. Tieši tādēļ ir lietas, kas nemainās. BTSC kārtējo reizi uzsāk akciju, kuras laikā, uzpildot vismaz 2 kārtridžus, Jūs varat tikt pie picas bez maksas. Uzpildiet kārtridžus un mēs Jums piegādāsim lielo biroja Čili picu par baltu velti!

Protams, protams, piedāvājums ir gana vilinošs. Vērā ņemama ekonomija un vēl pica bez maksas, kas ļaus darbiniekiem pamieloties un šefam priecāties par to, ka darbinieki nepazūd lielajos pusdienu pārtraukumos. Taču neaizmirsīsim arī par BTSC kvalitātes kontroli un servisu. Ja Jums vēl joprojām ir kaut nelielas šaubas par kārtridžu uzpildes kvalitāti, tad nāciet pie mums vai zvaniet mums. Izstāstīsim mūsu kārtridžu uzpildes kvalitātes priekšrocības un uzraudzīsim un aprūpēsim Jūsu biroja tehniku.
Un vēl. Ja papildus kārtridžu uzpildei Jūs noskatāt kādu biroja preci no mūsu Karstā Piedāvājuma, nešaubieties! Arī par šādu izvēli Jums pienākas lielā biroja Čili pica no BTSC bez maksas.

Ak jā... Vēl taču mūsu bonusu sistēma. Veiciet pasūtījumus mūsu mājas lapā www.atrie.lv , krājiet bonusa punktus un Jūs tiksiet pie lieliskām dāvanām no BTSC. Vai nav forši?
Uh... Man jau pašam, to visu stāstot, sareiba galva. Tad nu uz drīzu tikšanos!

Zvaniet: 8000 70 70! Iemetiet aci mūsu mājas lapā: www.atrie.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!