Foto: Publicitātes foto
Mūsdienu jauni cilvēki ir prasīgi. Domājot par izglītību, viņi vēlas iegūt profesiju un vienlaikus arī darba pieredzi. Viņi ir apņēmības pilni studēt ārzemēs un attīstīt sevi personīgi. Visbeidzot, izglītību gribās iegūt ātri un par saprātīgu maksu. Un tas ir pareizi! "Hotel School" viesnīcu biznesa koledža piedāvā studijas, kuras izpilda visas modernajai izglītībai izvirzītas prasības, un vēl vairāk – iespēju gūt vienreizējus iespaidus pasaules dārgākajos kūrortos!

Izglītība pasaulei, kura visu laiku mainās

"Hotel School" uzņemšanas komisijas vadītāja Anna Čekina ir pārliecināta, ka koledžas piedāvātās studijas ir ļoti pārdomāta investīcija jauna cilvēka nākotnē: "Mūsu programmas viesnīcu vadībā, biznesā un kulinārijā ir vienlaikus ļoti specializētas un arī universālas. Studiju laikā jaunieši apgūst ne tikai profesiju, bet arī prasmes, kuras ir vitāli vajadzīgas mūsdienu mainīgajā pasaulē. Mūsu absolventi brīvi pārvalda angļu valodu, spēj veiksmīgi strādāt multikulturālā vidē, lieliski pārvalda digitālos rīkus gan studijām, gan darbam, un ir pārliecināti par savu kompetenci. Tas viss ir iespējams, jo ļoti konsekventi salāgojam studijas ar praktisko iemaņu iegūšanu. Visi studenti dodas praksē uz izcilām Eiropas viesnīcām, kurās iegūst unikālu darba pieredzi."

Prakse bagātnieku paradīzē

Ar ko prakse, kuru piedāvā "Hotel School", atšķiras? "Ar visu! Sākot jau no lokācijas. Piemēram, piedāvājam prakses vietas ekskluzīvajās viesnīcās Albarellas salā pie Venēcijas. Tā ir privātā sala, un iekļūt tur var tikai ar ielūgumu," stāsta Anna. Koledžas partneri ir četru un piecu zvaigžņu viesnīcas Itālijā, Spānijā, Vācijā, Grieķijā un Kiprā. "Studenti var izvēlēties, kurp doties praksē. Piemēram, mūsu šī brīža students Iļja ir saņēmis prakses piedāvājumus no četriem "Michelin" restorāniem Romā! Tā ir fantastiska iespēja!"

Jāpiebilst, ka prakse ir arī lieliska izdevība nopelnīt. Prakses ietvaros studenti saņem atlīdzību no 500 līdz 1000 eiro mēnesī, tāpat darba devēji nodrošina izmitināšanu un ēdināšanu prakses laikā. Bieži tiek segti arī aviobiļešu un apdrošināšanas izdevumi. Visi studenti var saņemt finansiālo atbalstu "Erasmus+" programmas ietvaros.

Kļūt par profesionāli divos gados

"Hotel School" piedāvā dažādas izglītības programmas – gan augstāko izglītību viesnīcu vadībā, gan profesionālās programmas pavārmākslā. Koledžas programmas ir akreditētas gan Latvijā, gan Lielbritānijā, kas ļauj iegūt starptautiski atzītu diplomu. 12. klases absolventi tikai divu gadu laikā var iegūt augstāko izglītību un doties strādāt jebkur pasaulē. Piemēram, 2017. gada Koledžas absolvents Oļesj tagad ieņem restorāna vadītāja pozīciju pieczvaigžņu viesnīcā Phu Quoc salā Vjetnamā: "Man ir ļoti atbildīgs amats. Darbs ir ļoti sarežģīts un reizēm arī spriedzes pilns. Profesionālās zināšanas, kuras ieguvu studiju laikā, palīdzēja man būt daudz labāk sagatavotam reāliem dzīves izaicinājumiem."

Arī 9. klases absolventiem ir iespēja attīstīt savu karjeru jau tagad. Sākot ar 2021. gadu "Hotel School" piedāvā pavāru kursus, kuri norit katru sestdienu. Tā ir gudra izvēle vidusskolēniem, jo kulinārās prasmes ir pieprasītas gan darba tirgū, gan noderēs ikdienas dzīvē. Pie tam, programmā iegūtās zināšanas tiks formāli ieskaitītas, turpinot mācības augstākajā līmenī!

Atvērto durvju dienas 2022

"Ja ir interese uzzināt vairāk par "Hotel School" piedāvātajām iespējām, iesaku noskatīties mūsu Atvērto durvju dienu pasākumu ierakstus!" norāda Anna. "Pasākumi notika tiešsaistē, un ikviens sev ērtā laikā var iepazīties ar mūsu pasniedzējiem, apskatīt Koledžas telpas un pat piedalīties kulinārijas meistarklasē! Atvērto durvju dienu ieraksti ir pieejami šeit: https://hotelschool.lv/atverto-durvju-dienas".

"Hotel School" ir laipni gaidīti arī jaunieši no Ukrainas. Ar Latvijas valdības atbalstu viņi var saņemt specializētas stipendijas. Tāpat loledža var piedāvāt īpašus nosacījumus studiju un mācību maksas segšanai.

"Hotel School" viesnīcu biznesa koledža

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!