Foto: Publicitātes attēls
Lieliskas trases ar vienotu slēpošanas biļeti!

Kuutse kalns atrodas 14km attālumā no Igaunijas ziemas galvaspilsētas Otepää. Jau kopš tā rašanās 70to gadu sākumā, šis kūrorts ir kļuvis par slavenu un nozīmīgu vietu ziemas, kā arī vasaras sporta veidu un aktivitāšu cienītāju vidū. Turpinot ieguldīt resursus modernās sniega ražošanas tehnoloģijās, šis slēpošanas kūrorts ir vaļā katru gadu, turklāt, pat silto ziemu laikā – kāda ir šajā sezonā.

Turpinot slēpošanas tradīcijām attīstīties, 2011.gadā turpat blakus radās vēl viens leģendārs Igaunijas slēpošanas kūrorts – Väike-Munamägi. Abas šīs trases kopā kļuva par iespējams labāko ziemas prieku baudīšanas vietu Baltijā, kas slēpotājiem un snovbordistiem piedāvā 17 nogāzes ar kopējo garumu 4,5 kilometri. No tiem 3,5 kilometri ir izgaismoti un ar mākslīgi veidotu sniega segu. Kopumā darbojas 11 pacēlāji, kas stundas laikā spēj apkalpot gandrīz 10 000 apmeklētāju. Tāpat kompleksā ietilpst trīs snovborda parki, inventāra noma, slēpošanas skola, kafejnīcas, kā arī naktsmājas, turklāt tas viss izmantojot vienotu slēpošanas biļeti. Snovborda parku radījusi un tā dizainu izstrādājusi Baltic Snowpark Agency komanda no Latvijas.

Pašlaik, februāra beigās, sniega uz Kuutsemäe un Väike-Munamäe kalnu nogāzēm ir samērā daudz. Tie ir aptuveni 40cm, turklāt, snieg sega ir dabīga.

Arī vasarā abos kūrortos ir ar ko nodarboties. Piedāvājumā: iespēja spēlēt tenisu modernos kortos, izīrēt SUP airu dēļus, izbaudīt pārgājienus, braucienus ar velosipēdiem, kā arī no 2016.gada vasaras – piedāvājumā disku golfa parks ar dažādas sarežģītības kursiem.

Brauciet atpūsties ar ģimeni un draugiem!

Mūsu kolektīvs parūpēsies, lai jūsu izbrauciens ārpus mājām ļautu jums justies kā mājās!

www.kuutsemae.ee & www.munakas.ee

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!