Foto: Publicitātes foto
Mūsdienu sabiedrība vairāk nekā jebkad agrāk tiecas ņemt vērā pasaules skatījuma, vīzijas, vajadzību daudzveidību. Jaunā līmeņa personiskās brīvības atspoguļojums ir dziļa dzīves personalizācija, kas ļauj pasargāt, vienkāršot un kvalitatīvi uzlabot cilvēku mijiedarbību ar apkārtējo pasauli. Tehnoloģiskā atbilde uz to bija mājas ierīču personalizēšana.

Šai ietekmei tika pakļauta mākslīgās vides klimata pārvaldības joma. Pagātnē vienkārša vienota pieeja apvienoja kondicionēšanas un apsildes, gaisa attīrīšanas un mitrināšanas iekārtas – gala temperatūrai un mitrumam bija jābūt cilvēku preferenču izlīdzināšanas rezultātam.

Citas pieejas iedarbību izjūtam, atverot logu savā istabā, mazgājoties vēsā vasaras dušā vai jūtot maigu brīzi pludmales saules staros. Rezultātā šī pieredze, pretrunas starp cilvēkiem ar dažādām klimata preferencēm un tehnoloģiju ietekme kļuva par iemeslu tādu ierīču radīšanai, kas mākslīgās vides klimata personalizāciju izvirzīja jaunā līmenī.

AENO – veselīga jūsu mājas transformācija

AENO ir starptautisks viedās sadzīves tehnikas zīmols ar populārākajām un inovatīvākajām viedajām tehnoloģijām. AENO cenšas padarīt māju par brīvības, pašattīstības un veselības vietu. Galu galā tieši šeit mēs atpūšamies, uzlādējamies, baudām un pat strādājam, tāpēc ir svarīgi tajā uzturēt pareizu gaisa temperatūru, mitrumu un tīrību.

Nav svarīgi, vai jūs guļat vai esat nomodā – jūs turpināt elpot un ieelpot tās kaitīgās mikrodaļiņas un kairinātājus, kas uzkrājas mājā. Rudens tradicionāli nes lietus sezonu un temperatūras pazemināšanos. Bet ziemā aktīvi izplatīties sāk saaukstēšanās slimības. Tāpēc ir ārkārtīgi svarīgi ir rūpēties par gaisa tīrību mājā visa gada garumā. Šo problēmu palīdz atrisināt īpašas ierīces – gaisa attīrītāji, piemēram, AP2S.

Ierīce iesūc gaisu un izvada to caur daudzpakāpju attīrīšanas sistēmu. Pirmais posms ir sākotnējās attīrīšanas filtrs, kas aiztur lielas daļiņas, piemēram, putekļus un mājdzīvnieku spalvu. Turklāt HEPA-13 uztver mazas kaitīgās daļiņas, piemēram, baktērijas, alergēnus un aerosolus ar 99,95% efektivitāti. Oglekļa filtrs novērš nepatīkamās smakas un gaistošos organiskos savienojumus, kas atrodas būvmateriālos un mēbelēs un nāk no visdažādākajiem sadzīves priekšmetiem: krāsām, līmvielām, lakām, dezinfekcijas līdzekļiem. UV lampa ir noslēdzošais attīrīšanas posms un iznīcina visus kaitīgos piesārņojumus, kas ir iekļuvuši filtrā. Jonizators palielina negatīvo jonu koncentrāciju skābeklī – tie piesaista kaitīgās daļiņas un liek tām nosēsties. Attīrītais gaiss atgriežas atpakaļ telpā.

Pastāvīga cilvēka atrašanās telpā ar nekomfortablu temperatūru organismam liek tērēt adaptācijai paredzētos resursus, bet ilgstoša hipotermija samazina organisma aizsargīpašības, kas veicina infekcijas un iekaisuma slimību attīstību. Pastāv arī iespēja, ka pieaugošās elektrības cenas un apkures rēķini Eiropā var izraisīt enerģētikas krīzi. Iespējamais risinājums ir aprīkot māju ar viedo sildītāju ar enerģiju taupošu tehnoloģiju un zemu enerģijas patēriņu.

Jau drīzumā Eiropā būs pieejams inovatīvs, ekoloģiski gudrs premium klases sildītājs AENO, kurā tiek izmantotas kombinētās infrasarkanās un konvekcijas tehnoloģijas. Tas palīdzēs ietaupīt līdz pat 50% elektroenerģijas izmaksu visas apkures sezonas laikā. AENO sildītājs strādā bez gaisa caurpūtes un neceļ putekļus. Tas mājā nerada piesārņojošas vielas, smakas vai troksni, nežāvē gaisu un nesadedzina skābekli. Tas telpā uztur pašreizējo mitruma līdzsvaru.

Visas AENO ierīces darbojas kopā vienotā ekosistēmā, kas nodrošina piekļuvi atsevišķiem iestatījumiem. AENO lietotne ļauj vadīt sadzīves tehniku ​​ar viedtālruni, manuāli vai ar balss palīgiem, kā arī integrēt sadzīves tehniku ​​dažādos automatizācijas scenārijos.

Intelektuālā komforta optimizācija

Mēs kļūstam par lieciniekiem kvalitatīvai industrijas atjaunošanai virzībā uz cilvēkiem dabisku pasauli, kur ikvienam var būt nodrošināts personisks un drošs klimats. Lieta ir tāda, ka tieši tagad ir parādījušies galvenie nosacījumi: no vienas puses, ir mainījušies patēriņa paterni, no otras – tehnoloģijas strauji attīstās.

"Mūsu misija ir atbrīvot cilvēku no rutīnas, bet māju padarīt par brīvības, drošības un veselības teritoriju. Digitālo tehnoloģiju attīstība, pieprasījuma palielināšanās pēc ierīču tālvadības, balss asistentiem kā nepieciešamiem mājsaimniecības pārvaldības elementiem veicina pāreju uz viedo tehniku. Smartizācija visās kategorijās ir tas, kas nepieciešams mūsdienu lietotājam," komentē Elena Krochak, "AENO Business Development" direktore. "Patērētāju gaidu palielināšanās, dzīvesveida izmaiņas un mainīgais pieprasījums veicinās tālāku zīmola izaugsmi un AENO produktu līnijas attīstību."

Virzība patērētājiem pretī no zīmoliem prasīs lielāku atjautību un ekspertīzi. Inovācijas ir kļuvušas par mūsu dzīves daļu kā atbilde uz nepārvaramu varu. Bet patērētāji vairs nav gatavi nolaist latiņu un gaida priekšlikumus, kas uzlabos dzīvi, atrisinās daudzas problēmas un dāvās pašapziņu nākotnē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!