Klāt vasara - kādēļ gan šo laiku neizmantot lietderīgi - piemēram, apgūstot angļu valodu?! Kā zināms, svešvalodu zināšanas vairs nav nekāda "ekstra", tā ir dzīves nepieciešamība.
Mācību centrs
"New Horizons""
laipni aicina visus apgūt angļu valodu pēc pasaulē efektīvākās mācību metodes arī vasaras sezonā! Angļu valodas kursus var uzsākt no jebkura zināšanu līmeņa — unikālā zināšanu līmeņu noteikšanas sistēma dod iespēju sākt mācības jebkurā mācību posmā vai tās uz laiku pārtraukt. Atgādinām, ka valodas zināšanu līmeņa noteikšana mācību centrā visiem interesentiem ir bez maksas.
Piesakies!

Unikālā "New Horizons" metode

"New Horizons"" mācību metodika balstās uz aktīvu darbu auditorijā un intensīvu patstāvīgo darbu. Zināšanu noslīpēšanai tiek izmantotas visas valodas apguves iemaņas, īpaši attīstot angļu sarunvalodu. Svarīga integrētās apmācības sastāvdaļa ir interneta vietne "New Horizons", kas ļauj mācīties patstāvīgi - jebkurā laikā un vietā, kur pieejams internets. Ikvienam studentam ir piešķirta individuāla pieejas parole portālam, kurā var pildīt mājas darbus, uzlabot gramatikas zināšanas, lasīt un tulkot dažādus tekstus, kā arī pieslīpēt izrunu, kas arī tiek vērtēta.

"New Horizons"" kursi ir intensīvi, sertifikāta iegūšanas kritēriji samērā stingri, bet, apmeklējot nodarbības mācību centrā, kā arī patstāvīgi strādājot mājās, lieliski rezultāti ir garantēti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!