Foto: Publicitātes foto
Loģistikas tiešsaistes platforma "MyDello", kas kopš 2021. gada maija palīdz rast tūlītējus risinājumus gaisa, jūras, dzelzceļa, autotransporta jomā, darbojas ar mērķi drīzumā sasniegt pilnībā automatizētu loģistiku. Jautāsiet – ko tas nozīmē gala patērētājam? "MyDello" eksperti norāda, ka mazākas loģistikas izmaksas nozīmē mazāku cenu gala patērētājam. Uzņēmējiem tiešsaistes platforma "MyDello" sniedz vairākas priekšrocības starptautisko kravu organizēšanā, tostarp platforma ir pieejama bez maksas.

Kāpēc izvēlēties "MyDello"?

Loģistikas nozarē "MyDello" ir viens no ērtākajiem risinājumiem, kā īsā laikā organizēt preču transportēšanu, sākot ar transporta pārredzamu un ērtu izvēli tiešsaistē, nevis ar neskaitāmiem e-pastiem un tālruņa zvaniem. "MyDello" sniedz iespēju uzņēmējiem atrast vajadzīgāko transporta risinājumu un reāllaikā saņemt informāciju par savu preču kustību, piemēram, no Amerikas vai Āzijas uz Eiropu.

Mēs uzskatām, ka globālā loģistika tiks pilnībā automatizēta. "MyDello" savieno dažādus piegādes ķēdes dalībniekus – mēs samazinām starpnieku skaitu, digitalizējam informācijas plūsmu, kas rezultātā palīdz ievērojami samazināt kopējos izdevumus loģistikas jomā. Mūsu dati liecina, ka kravu organizēšana platformā palīdz samazināt loģistikas izmaksas no 15% līdz pat 20%, un to augsti novērtē mūsu klienti.

"MyDello" pamatmērķis ir uzņēmēju un loģistikas speciālistu dinamiskās ikdienas atvieglošana. Šobrīd, kad globālā loģistika piedzīvo būtiskas procesuālas izmaiņas, vienlaikus uzņēmumi un piegādes ķēdes operatori pastāvīgi meklē jaunus veidus, kā daļu preču novirzīt uz gaisa transportu, piemēram, ja traucēts jūras transports, vai arī uz jūras transportu dzelzceļa traucējumu gadījumos. Platformas lietotājiem tas nozīmē, ka ir nepieciešams veikt tikai dažus klikšķus, lai iegūtu labākos piedāvājumus tieši jūsu kravas transportēšanai uz/no ārvalstīm.

Būtiski uzsvērt, ka digitalizācija samazina ikdienā patērēto laiku, apzinot loģistikas pakalpojumu firmas un viņu pieejamību tieši jūsu vajadzīgās kravas transportēšanā. Jau šobrīd Latvijas uzņēmēji arvien vairāk izvēlas loģistikas pakalpojumus organizēt tiešsaistē, un ir tikai apsveicami, ka papīru kaudzes sāk kļūt par pagātni un vēlme taupīt savu laiku ir augusi.

"MyDello" kā tiešsaistes platforma sev nes līdzi daudz priekšrocību. Skaitļi runā paši par sevi – kopš platformas darbības uzsākšanas pērnajā gadā jau šobrīd teju 2000 uzņēmumu lieto "MyDello". Klientu atsauksmes rāda, ka viena no būtiskākajām priekšrocībām ir dažādu transportēšanas iespēju un cenu salīdzināšana sava datora ekrānā vien dažu sekunžu laikā, kā arī augstu tiek vērtēta iespēja šo platformu izmantot bez maksas.

Mērķis ir paplašināt robežas

Gada laikā loģistikas nozarē pamazām notiek pārmaiņas uz labo pusi. Ir gūti vairāki pierādījumi, kas apliecina "MyDello" pirmo darbības gadu kā veiksmīgu – kopumā galvenie mērķi ir īstenoti, jo apgrozījums sasniedza 2 miljonus eiro un teju 2000 uzņēmumu, tostarp arī mazie, aktīvi izmanto "MyDello" sniegtos pakalpojumus.

Šie panākumi ir kļuvuši par virzītājspēku "MyDello" vēl straujākai tālākai attīstībai - jau tuvā nākotnē "MyDello" savu darbību uzsāks arī ārpus Baltijas valstīm, tiešsaistes platformu piedāvājot arī Zviedrijas uzņēmumiem.

Par "MyDello"

2021. gada maijā darbu sākusi jauna digitālā tiešsaistes platforma "MyDello", kas Latvijas uzņēmējiem vienkāršo starptautiskās piegādes ķēdes plānošanu. Uzņēmēji ar platformas palīdzību pāris sekunžu laikā var uzzināt kravu sūtīšanas izmaksas un aptuveno piegādes laiku nepieciešamajā galamērķī ārvalstīs. Platformā iespējams plānot dažādu kravu sūtījumus ar gaisa, sauszemes, dzelzceļa un jūras transportu.

Sekojiet līdzi "MyDello" jaunumiem: "LinkedIn", "Facebook", un mājaslapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!