Foto: Publicitātes foto

Atvaļinājumam pirms aktīvās tūrisma sezonas sākuma ir vairākas priekšrocības: populārākajos tūrisma galamērķos vēl nevalda tveice, arī viesnīcas nav pārpildītas un izmaksā lētāk. Plānojiet jau tagad savus atpūtas braucienus, izmantojot ceļojuma biroja Astra Tūre ieteikumus un portālu AvioKases.lv lētu aviobiļešu iegādei, viesnīcu rezervēšanai, kas noteikti palīdzēs Jums krietni samazināt ceļa izdevumus.

Uz galamērķi - ar zemo cenu aviokompāniju reisiem

Visizdevīgākās cenas gan uz saulainākajiem kūrortiem, gan Eiropas galvaspilsētām un citiem tūristu iecienītiem galamērķiem piedāvā zemo cenu aviokompānijas. Lidojumu grafiki, tostarp detalizēta informācija par reisiem un to savienojumiem, kā arī biļešu cenas apkopotas sadaļā „Lidot lēti". Šeit Jums sistēma pati sameklēs un  savienos dažādus zemo lidsabiedrību reisus Jūsu izvēlētajos datumos, ietaupot Jums laiku, ko Jūs pavadītu meklējot reisu savienojumus šo aviokompāniju lapās.

Lai arī ceļot gribētājam jārēķinās ar īpaši stingriem noteikumiem attiecībā uz bagāžas pārvadāšanu un garākām stundām lidostā, gaidot reisu savienojumus, zemo cenu aviokompānijas sniedz iespēju doties ceļojumā pat par trešdaļu cenas, kādu piedāvā tradicionālās aviokompānijas. Piemēram, lidojums no Rīgas līdz Spānijas salai Ibizai turp un atpakaļ var izmaksāt tikai 114 latus, vienīgi jārēķinās, ka šāda cena netiek piedāvāta katru dienu un būs jāpavada ilgāks laiks pie datora, lai sameklētu piemērotākos lidojuma datumus un cenas. Iespējams, izdevīgāku piedāvājumu izdodas atrast, ieskatoties lidojumu sarakstos no Kauņas, Viļņas un Tallinas. Par pārbraucienu nav jāraizējas: autopārvadātāji pasažieriem organizē īpašus autobusus  līdz tuvējo kaimiņvalstu lidostām.

Ērtību cienītājiem - Turkish Airlines akcijas piedāvājums

Aviokompānija Turkish Airlines līdz 30. aprīlim portālā AvioKases.lv  piedāvā 5% atlaidi visiem lidojumiem uz Stambulu, Antāliju, Izmiru, Dušanbe un Guandžou (skat. sadaļu „Akcijas"). Lai arī atlaide nav liela, piedāvājums ir uzmanības vērts: aizlidot uz Antāliju var par cenu, sākot no 187 latiem. Turklāt tikai Turkish Airlines biļetes cenā tiek iekļauta maksa par 30 kg bagāžas, kā arī ēdināšanu. Zinātāji stāsta - pusdienas šīs aviokompānijas lidmašīnās sagādājot patiesu baudu!

Čarterreisi ar atlaidēm

Lai arī visizdevīgāko čarterreisu piedāvājums jau nokavēts, vairāki tūroperatori arī aprīlī piedāvā vasaras sezonas ceļojumus uz tūristu iecienītākajiem galamērķiem ar 25-30% atlaidi (skat. sadaļu „Akcijas"). Iespējams, daudziem piemērotākais liksies tieši šis piedāvājums, jo nav jātērē daudz laika ceļojuma plānošanai - tūroperators organizē gan lidojumu, gan  transfēru un viesnīcu. Izmantojot AvioKases.lv starpniecību, nav pat jādodas ārā no mājām - gatavu ceļojumu var nopirkt ar vienu peles klikšķi!

Ceļojums ar garantiju

Iegādājoties aviobiļetes internetā, nereti raizes sagādā reisu savienošana: kamēr pērc biļeti uz vienu reisu, uz nākamo noskatītā biļete vairs nav pieejama. Portālā AvioKases.lv tā nenotiks, jo operētājsistēma paredz iegādāties nevis vienu biļeti uz konkrētu reisu, bet gan visu maršrutu kopumā, ieskaitot reisu savienojumus. Rodoties problēmām, gan rezervējot biļetes, gan ceļojuma laikā iespējams saņemt palīdzību pa bezmaksas tālruni 67222811.

Vairāk piedāvājumu meklē: www.aviokases.lv (pievērs īpašu uzmanību sadaļām LIDOT LĒTI  un AKCIJAS!).

Astra Tūre biroji atrodas Rīgā, Mazā Pils ielā 5 un Brīvības ielā 45  un Daugavpilī, Viestura ielā 61/63.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!