Foto: Publicitātes foto
19. maijā ikviens, kas brauca pa Krastmalu vai Vanšu tiltu, varēja redzēt milzu laineri, pietauvotu Rīgas pasažieru ostas terminālī. Tur bija piestājis kruīza kuģis "MSC Poesia".

Uz kuģi devās arī "MSC Cruises" oficiālie partneri Baltijas valstīs SIA "Cruiselines Travel Agency" pārstāvji kopā ar Latvijas tūrisma aģentūru darbiniekiem, lai tos iepazīstinātu ar laineri, ar "MSC" kruīzu sistēmu un jaunajiem maršrutiem. Brīvā, neformālā gaisotnē izstaigājām laineri, apskatījām dažādu kategoriju kajītes, restorānus, spa un sporta centrus, tikām gardi pacienāti restorānā un parunājāmies ar apkalpes locekļiem.

Atrodoties uz lainera klāja, pavērās brīnumskaists skats uz Rīgu no cita skatu punkta, un varēja redzēt, kā cilvēki steidz iemūžināt šo "balto gulbi" savās fotoierīcēs.

Šovasar šis kuģis kursē pa Baltijas un Ziemeljūrām, piedāvājot vairākus maršrutus. Rīgā šovasar "MSC Poesia" redzēsim vēl 28. maijā, kā arī 14. jūnijā, 6. un 16. septembrī.

Uzkāpšana iespējama Kopenhāgenas un Varnemindes ostās. Jūlijā kuģis dosies 22 dienu kruīzā no Varnemindes, apmeklējot Islandi un Grenlandi. 2023. gada Janvārī "MSC Poesia" dosies 120 dienu kruīzā "MSC World Cruise" apkārt pasaulei.

Ikvienam gribētājam ir iespēja iegādāties kruīza ceļojumu, vēršoties Latvijas tūrisma aģentūrās vai pie oficiālajiem partneriem SIA "Cruiselines Travel Agency" Rīgā, Elizabetes ielā 63-6. Tālr. 27 8888 62, e-pasts: info@cruiselines.lv, www.cruiselines.lv, Instagram.

SIA "Cruiselines Travel Agency" ir ne tikai oficiālais "MSC Cruiese" pārstāvis, bet tai ir arī ekskluzīvi sadarbības līgumi ar Grieķijas kruīza kompāniju "Celestyal", kā arī ar luksusa kruīzu kompānijām "Ponant" un "Albatros Expedition". Šīs kompānijas piedāvā ekskluzīvus maršrutus ar luksusa kruīza kuģiem ne tikai Vidusjūrā, Ziemeļeiropā un Karību reģionā, bet pat ceļojumus uz Antarktīdu (šis galamērķis kļūst aizvien populārāks).

Tas nav nepiepildāms sapnis! Kruīza cenas ir ļoti dažādas, un ir iespējama gan budžeta klase, gan luksus klase, kā arī tiem, kas nejūtas īsti droši doties tādā ceļojumā vieni paši, piedāvājam grupu braucienus, kur līdzi brauc pieredzējis grupas vadītājs.

Neatliec uz rītdienu to, ko var izdarīt šodien! Piesakies un izvēlies savu sapņu kruīzu jau tagad!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!