Šobrīd, kad e-komunikāciju pakalpojumi attīstās ļoti straujiem tempiem, liela daļa sabiedrības jau ir saskārusies ar mobilā mārketinga pakalpojumiem. Mobilais mārketings ir uz mobilajām tehnoloģijām balstīts e-komunikāciju pakalpojums, ar kura palīdzību jebkurš uzņēmums var ātri, ērti, droši un neierobežotā daudzumā nosūtīt un saņemt īsziņas no interneta, reklamējot savas preces un/vai pakalpojumus, atgādinot par apmeklējuma laikiem, sūtot apsveikumus u.tml.

Interaktīvo Servisu Aģentūra ir inovatīvs un strauji augošs e-komunikāciju operators, kas sniedz elektronisko saziņas līdzekļu pakalpojumus, izmantojot SMS, MMS, e-pasta risinājumus biznesa un privātiem klientiem.

Kādi ir klienta ieguvumi, veidojot sadarbību un izmantojot Interaktīvo Servisu Aģentūras sniegtos pakalpojumus?
• ātras, ērtas un drošas informācijas nosūtīšana un saņemšana;

  • izmaksu samazināšana;
• komunikācijas sistēmas izveide, t.sk., lojalitātes palielināšana, atgādinājumu sistēmu izveide;

  • e-mārketinga rīks;
  • atgriezeniskās saites saņemšana no uzņēmuma klientiem;
  • klientu datu bāzes pieejamība.
Aģentūra piedāvā ļoti plašu e-komunikāciju pakalpojumu portfeli. Turklāt mūsu speciālisti piedāvā kopā ar Jums izvērtēt un atrast Jūsu uzņēmējdarbībai piemērotākos e-komunikāciju risinājumus vai izstrādāt un ieviest, vai integrēt individuālus risinājumus.

Izmantojot mūsu mobilā mārketinga pakalpojumus: SMS akcijas, SMS balsojumi, SMS kā maksājuma līdzeklis, Mobilā parole, Mobilā biļete un Paaugstinātas maksas SMS, Jūs vienkārši, ātri un efektīvi veidosiet saikni ar esošajiem un potenciālajiem klientiem. Ar pakalpojumu portfeli un pakalpojumu aprakstiem Jūs varat iepazīties Aģentūras mājas lapā: www.smswanted.com.

Mēs piedāvājam klientiem elastīgas cenas un iepazīšanās akciju: Mobilā mārketinga pakalpojuma abonēšanas ietvaros 300 gab. SMS mēnesī Jūs varat nosūtīt bez maksas!

Ar ko sākt...? Lai reģistrētos kā smsWanted.com lietotājs, aizpildiet savus datus Interaktīvo Servisu Aģentūras mājas lapā: www.smswanted.com, un mūsu speciālisti ar Jums sazināsies vai sazinieties ar mums pa telefonu: + 371 67272212, kā arī nosūtot e-pasta ziņu uz info@smswanted.com.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!