Foto: Publicitātes attēli
Karstākais piedāvājums – sportiskā vasara ar fitnesa klubu Atlētika!

Tikai Ls 15 par mēneša abonementu bez jebkāda laika ierobežojuma - tas ir lielisks piedāvājums visiem, kuri vēlas apvienot patīkamo ar lietderīgo un pavadīt vasaru aktīvi un sportiski! Visos 7 fitnesa klubos Atlētika Tevi gaida labākie treneri, lielākās un labāk aprīkotās trenažieru zāles un, protams, daudzveidīgas fitnesa nodarbību iespējas! Piedāvājums ir ļoooti plašs, un ja nezini, ar ko sākt, neuztraucies, Tev būs pieejama bezmaksas fiziskās sagatavotības diagnostika, treneru konsultācijas un treniņu ievadprogramma, kas palīdzēs izvēlēties Tev vispiemērotākās fitnesa nodarbības un programmas! Un vēl - Tu vari iegādāties 3 City kartes visiem vasaras mēnešiem! Ņem vasaru ar atlaidi!

Šis abonements ir derīgs jebkurā no SEPTIŅIEM fitnesa klubiem Atlētika dažādos Rīgas rajonos un Jelgavā - izvēlies sev tīkamāko! Ja Tu nezini, ar ko sākt, neuztraucies, jo Tev būs pieejama bezmaksas fiziskās sagatavotības diagnostika, treniņu ievadprogramma un pieredzējušu treneru rekomendācijas, kas palīdzēs Tev izdarīt pareizo lēmumu un nezaudēt interesi par fitnesu. Lai gan fitnesa kluba Atlētika komandai ir liela pieredze, viņi tomēr nav aizmirsuši savus pirmos soļus fitnesā, tāpēc būs Tev īstie palīgi un padomdevēji.

Atlētika nav tikai vieta, kur sportot, šeit Tu vari apmeklēt arī solāriju, fizioterapeitu, masieri vai dietologu un veikt manikīra procedūru, pat neizejot no kluba. Un vēl: Atlētika - tas tiešām ir klubs. Atlētika ir kopā ar klientiem ne tikai treniņos, bet arī svētkos, organizējot dažādus izbraucienus un sacensības. Vasaras pasākumu programmu vari apskatīt mājaslapā www.atletika.lv.

Tu esi laipni gaidīts visos fitnesa klubos Atlētika:

Rīgas centrā, Kr. Barona ielā 41/ 43;

Imantā, Anniņmuižas bulvārī 40A;

Zolitūdē, Anniņmuižas ielā 17;

Mežciemā, Gaiļezera iela 8;

Juglā, Brīvības gatvē 434b;

Ķengaragā, Prūšu ielā 46;

Jelgavā, Driksas ielā 4.

Pastāsti par šo iespēju saviem draugiem un tuviniekiem un nāciet uz Atlētika klubiem ar 62% atlaidi visi kopā!


Iegādāties abonementu varat šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!