New Horizons atklāj jaunus apvāršņus tiem, kas grib sākt runāt angļu valodā ātri un pareizi.
New Horizons ir viens no pasaulē lielākajiem mācību centru tīkliem, kas darbojas 60 pasaules valstīs un katru gadu apmāca 2,5 miljonus audzēkņu. Apvienojot IT iespējas un mūsdienīgas angļu valodas mācīšanas metodes New Horizons piedāvā jaunu, integrētu pieeju angļu valodas apmācībai, kas sekmīgi izmantota daudzās pasaules valstīs. No 2007. gada janvāra New Horizons Starptautiskais Mācību Centrs ir atklāts arī Rīgā!

Daudzi ir apguvuši angļu valodu dažādos kursos, tomēr ne visi pēc tiem spēj runāt Šekspīra valodā. Bieži vien pasniedzējam nākas piespiest savus audzēkņus apgūt daudzus gramatikas likumus, bet sarunvalodas tēmu dialogi izvēršas par skolotāja monologiem. Atsēdējis paredzēto laiku mācību klasē, students pārnāk mājās, apsēžas pie televizora, paņem rokās avīzi un ... ar tīru sirdsapziņu aizmirst apgūto materiālu. Kas par to ?! Viņš taču atkal ies uz kursiem – tur tad arī runās!

Mācoties pēc New Horizons metodikas, aizmirst apgūto angļu valodas materiālu nav iespējams 2 iemeslu dēļ. Pirmkārt, pēc paskaidrojumiem klasē jūs angļu valodu mācāties PAŠI online sistēmā un atkārtojiet apgūto vielu tik ilgi, kamēr neesat pilnīgi pārliecināti par tās apguvi. Otrkārt, viss tiek kontrolēts – pasniedzējs redz, ko, cik ilgi un kā jūs esat mācījušies mājās . Tas ir tāpēc, ka New Horizons kursos mācības klasē tiek apvienotas ar interaktīvo apmācību, izmantojot internetu. Katram studentam ir dota individuāla pieeja starptautiskajam New Horizons portālam, kurā viņš pilda mājas darbus, panāk gramatikas apguves automātiskumu, lasa tekstus, trenē SAVU izrunu - pilnībā iekļaujas angļu valodas vidē – tas notiek jebkurā laikā un jebkurā vietā, kur vien ir pieejams Internets. Pēc uzdevumu izpildes dators nekavējoties ieliek jums atzīmi, kuru var viegli izlabot – vienkārši izpildiet uzdevumu vēlreiz! Bez tam – portālā ir adaptēts on-line žurnāls dažādiem zināšanu līmeņiem un interesēm, un vēl, jūs varat kontaktēties forumā ar New Horizonts studentiem no visas pasaules!

Jūlija Andrejeva, New Horizons vadošā pasniedzēja. New Horizonts mācību metodika balstās uz aktīvu angļu valodas pasniegšanu klasē un patstāvīgu darbu portālā New Horizons. Klasē pasniedzējs nostiprina vielu un izskaidro jauno materiālu (angļu valodā!), to nekavējoties noslīpējot situācijās un dialogos. Tiek izmantotas visas valodas apguves iemaņas, pie tam visvairāk tiek attīstīta angļu sarunvaloda. Studenti savas zināšanas izmanto, darbojoties pāros, grupās, ar skolotāju, bet pēc tam strādā mājās. Es kontrolēju viņu sekmes caur internetu, un, ja kaut kas nav saprotams, viņi var man sūtīt jautājumus. Nodarbības klasē mums ir divas reizes nedēļā pa pusotrai stundai, tik pat paredzēts darbam mājās, bet vienu reizi nedēļā studenti apmeklē sarunu klubu, kurā viņi angļu valodā kontaktējas ar citiem studentiem un pasniedzējiem no valstīm, kurās runā angliski. New Horizons kursi ir intensīvi, sertifikāta iegūšanas kritēriji samērā stingri, bet, ja jūs apmeklēsiet nodarbības klasē un strādāsiet mājās, lieliski rezultāti jums būs garantēti!

Mūsdienīgais un komfortablais New Horizons centrs – tā ir vieta, kur jūs jutīsieties kā mājās. Katram studentam paredzēts savs mācību konsultants, kurš veic bezmaksas testēšanu un palīdz studentam visa New Horizons mācību kursa laikā. Unikālā zināšanu līmeņu noteikšanas sistēma dod iespēju sākt mācības jebkurā posmā vai tās uz laiku pārtraukt! New Horizons centrā var apmeklēt ne vien nodarbības, var atnākt arī, lai pamācītos pie datora, kontaktētos ar pasniedzējiem vai vienkārši iedzertu tasi kafijas. Papildus stimuls valodas apguvei ir draudzīgā atmosfēra šajā angļu valodas klubiņā, kurā sarunas vada pasniedzējs ar dzimto angļu valodu. Tēmas katru piektdienas vakaru ir visdažādākās, kurās Jūs varat papildināt savu vārdu krājumu. Turklāt, šobrīd jūs varat uzsākt mācības New Horizons izmantojot 25 % atlaidi!

Papildus informācija un reģistrācija bezmaksas testēšanai atrodama portālā www.newhorizons.lv . Tālr. 7847600.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!