Foto: Publicitātes foto
Vācijas multizīmolu modes veikals VAN GRAAF ar sarunu šovu "VAN GRAAF Stila Detektors" svinēs veikala atklāšanu iepirkšanās un izklaides centrā "Akropole". Trešdien, 10. aprīlī, sākot no plkst.13:30, sarunu šovam varēs sekot līdzi tiešraidē.

Sarunu šova tiešraidē stila eksperte un grāmatas "STILS" autore Guna Leiškalne-Rokk vienkopus pulcēs atzītus augsta līmeņa stila un modes ekspertus. Sarunu šovā piedalīsies stiliste un izdevniecības "Rīgas Viļņi" modes redaktore Olga Kolotova, modes žurnāliste Anita Sedliņa, aktrise un TV raidījumu vadītāja Agnese Zeltiņa, aktrise Dārta Daneviča un veikala VAN GRAAF veikala vadītāja Agnese Masaļska, kurai ir 15 gadu pieredze apģērbu mazumtirdzniecības nozarē.

Modes un stila eksperti runās par jaunākajām modes tendencēm, ģērbšanās stilu Latvijā un iepazīstinās ar VAN GRAAF un "Norstat" veiktā pētījuma "Cik stilīgi ir latvieši?" rezultātiem.

"Tā kā VAN GRAAF darbojas dažādu valstu tirgos, mūs interesē iepazīt klientu stilu un modes izjūtu katrā no tiem. Mēs esam modes cienītāji, un mums ir svarīgi attīstīt modes apziņu sabiedrībā kopumā, tādēļ esam lepni jaunajā veikalā VAN GRAAF iepirkšanās un izklaides centrā "Akropole" piedāvāt platformu stila un modes ekspertu diskusijai – sarunu šovu par stila un modes nozīmi Latvijā," stāsta VAN GRAAF veikala vadītāja Agnese Masaļska.

Lai sekotu līdzi aizraujošam saturam par modes un stila tendencēm, trešdien, 10. aprīlī, no plkst.13:30 pieslēdzies sarunu šovam tiešraidei šeit:

Par VAN GRAAF

VAN GRAAF ir multizīmolu modes veikals, kas piedāvā vairāk nekā 200 starptautisku modes zīmolu apģērbu izvēli zemu līdz vidēju cenu kategorijā, koncentrējoties uz ikdienas un lietišķā stila apģērbiem vīriešiem un sievietēm. VAN GRAAF nodrošina augstu kvalitāti, izcilu servisu un plašu zīmolu dažādību. Kopš veikala atvēršanas 2001. gadā VAN GRAAF veikalu ķēde attīstījusies līdz 16 modes veikaliem Polijā, Čehijā, Ungārijā, Latvijā un Šveicē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!