Foto: Publicitātes foto
2020.gada decembrī Latvijā darbību uzsākusī Lietuvas "PayRay Bank" strauji turpina paplašināt darbību. Tās kredītportfelis Latvijā un Lietuvā šā gada četros mēnešos ir sasniedzis 150 miljonus eiro. Latvijā "PayRay Bank" pārstāv meitasuzņēmums SIA "PayRay", piedāvājot līzingu, faktoringu, uzņēmumu apgrozāmo līdzekļu un investīciju finansēšanas risinājumus."PayRay Bank" Līzinga nodaļa aicina uz sadarbību lauksaimniecības tehnikas, industriālo iekārtu un komerctransporta tirdzniecības uzņēmumus

Mēs piedāvājam uzņēmumiem ērtus un elastīgus finansējuma risinājumus īstermiņā un ilgtermiņā

"PayRay Bank" finansējums dažādu nozaru uzņēmumiem:

  1. Finanšu un atgriezeniskais līzings jaunai un lietotai tehnikai, iekārtām.
  2. Eksporta un vietējais faktorings ar un bez pircēja riska nosegšanas.
  3. Finansējums lauksaimniekiem balstoties uz noslēgto graudu piegādes līgumu.
  4. Īstermiņa aizdevums līdz 1 gadam.
  5. Ilgtermiņa aizdevums līdz 15 gadiem.
  6. Kredīti, līzings un faktorings ar "Altum" garantijām.

Uzņēmums finansējumu lēmumu par finansējumu var iegūt vidēji piecu darba dienu laikā

"PayRay Bank" ir veidojies kā moderns finanšu tehnoloģiju uzņēmums, tāpēc tam ir mazāka birokrātija, lēmumus par finansējuma piešķiršanu pieņem daudz elastīgāk un ātrāk. Citās bankās, lai saņemtu kredītu, dažreiz ir jāgaida līdz mēnesim vai diviem. Savukārt "PayRay Bank" lēmumu par kredīta piešķiršanu, pēc visu dokumentu un informācijas iesniegšanas, pieņem vidēji 5 darba dienu laikā.

Elastīgi atmaksas nosacījumi – piemēroti katra uzņēmuma darbības specifikai

Mēs saprotam jūsu biznesu un piedāvājam individuāli piemērotus atmaksas nosacījumus, piemēram, lauksaimniekiem pamatsummas maksājums ir 1x vai 2x gadā, atlikts pamastummas maksājums 6-12 mēnešus investīciju projektos utt. Lauksaimnieki var pieteikties LAD, lai kompensētu samaksāto finansējuma procentus (līdz 4%).


Droši aicinām sazināties ar kādu no klientu vadītājiem – www.payray.bank

SIA "PayRay" vadītājs Latvijā Mareks Basankovičs uzsver, ka līdz ar līzinga produkta ieviešanu, "PayRay Bank" spēj piedāvāt vienu no plašākiem kreditēšanas risinājumiem uzņēmumu izaugsmei.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!