Foto: Publicitātes foto
Paysera LT ir licencēta elektroniskās naudas iestāde, kurai ir gandrīz 500 000 klientu visā pasaulē un vairāk nekā 37 000 klientu Latvijā. Vairāk nekā 930 interneta veikali Latvijā un tūkstošiem interneta veikalu Eiropā izmanto mūsu maksājumu pieņemšanas internetā risinājumu Paysera Checkout. Covid 19 pandēmijas kontekstā visā pasaulē masveidā pieaug jaunu interneta veikalu un vietņu skaits, un Latvija nav izņēmums.

Mēs lepojamies ar Latvijas uzņēmēju panākumiem, kuri šajos izaicinošajos laikos attīsta savu tiešsaistes tirdzniecības biznesu.

Visiem tiem, kas vēl tikai plāno atvērt interneta veikalu vai jau aktīvi attīsta tiešsaistes tirdzniecību, mēs vēlamies sniegt šo noderīgo informāciju, kas palīdzēs piesaistīt jaunus klientus un padarīs maksājumu pieņemšanu internetā vieglāku un ērtāku.

Pēc statistikas datiem līdz 40% pirkumu interneta veikalos ir tā sauktie emocionālie pirkumi, kad klients vēlas norēķināties tieši šeit un tagad. Ja klients netiek novirzīts uz apmaksu uzreiz, ir spiests gaidīt rēķinu vai kādu iemeslu dēļ nevar ātri veikt pirkumu, izmantojot konkrētā tiešsaistes veikala piedāvāto apmaksas veidu, lielākā daļa šo klientu vai nu neveic pirkumu, vai arī pāriet uz citu vietni, kurā to uzreiz var izdarīt.

"Vecajā" Eiropā, kur maksājumu karšu izmantošanas kultūrai ir sena vēsture, līdz pat 90% pirkumu tiek veikti tieši ar maksājumu kartēm vai ar to saistītu apmaksas sistēmu palīdzību.

Pilnīgi pretēja situācija ir vērojama Baltijas un Austrumeiropas valstīs. Vēsturiski pircēji no šīm valstīm lielāko daļu pirkumu tiešsaistē veic, izmantojot internetbanku.

Īpaši izteikti tas ir Latvijā, Lietuvā un Igaunijā, kur 95% privāto bankas kontu īpašnieku ir konti Swedbank, SEB, Luminor vai Citadele bankā.

Analizējot pirkumu statistiku interneta veikalos, kuri pieslēgti Paysera Checkout sistēmai, redzam, ka tikai 15-20 procenti pirkumu tiek apmaksāti ar kartēm un visi pārējie darījumi tiek veikti, izmantojot internetbanku.

Tāpēc Paysera Checkout ir ērts risinājums par zemu cenu maksājumu pieņemšanai internetā.

Vienā risinājumā Jūs saņemat iespēju pieņemt maksājumus no piecu lielāko finanšu institūciju Latvijā – Swedbank, SEB, Luminor, Citadele un Paysera LT – kontu īpašniekiem, kā arī maksājumus ar kartēm un alternatīvus norēķinu veidus. Mūsu cenas un Paysera Checkout sistēmas integrācijas vienkāršība Jūs patīkami pārsteigs.

Turklāt uzņēmumiem, kuri rīko dažādus pasākumus – izstādes, seminārus, konferences, gadatirgus, koncertus un citus publiskus pasākumus, mēs piedāvājam arī papildu pieslēgumu Paysera Tickets biļešu tirdzniecības sistēmai, kurā varat patstāvīgi izveidot jebkurus pasākumus un pārdot uz tiem biļetes, kā arī izmantot gatavu bezmaksas risinājumu biļešu pārbaudei savā iestādē.

Visu oktobri jaunajiem klientiem, kuri ir pieslēguši Paysera Checkout maksājumu pieņemšanas pakalpojumu saviem interneta veikaliem, piedāvājam atcelt komisijas maksu par uzņēmuma konta administrēšanu 6 mēnešus un īpaši izdevīgas cenas Paysera Checkout sistēmas izmantošanai.

Laipni gaidīti izstādē RigaComm 2020 mūsu stendā (B20) iepazīties ar Paysera Checkout un citiem mūsu pakalpojumiem un jaunumiem!

https://www.paysera.com/v2/lv/maksajumi-interneta

Kā atvērt uzņēmumu kontu

Kā izveidot maksājumu pieņemšanas projektu Paysera sistēmā

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!