Nopietnu interesi par šo pasākumu izrāda pieredzējuši mārketinga speciālisti gan no reklāmas aģentūrām, gan no uzņēmumiem, kā arī žurnālisti, akadēmiķi un studenti. Pasākums notiks Maritim Park Hotel Riga 12. martā.

Galvenā ideja E! pasākumam ir piedāvāt iespēju dalībniekiem dalīties pieredzē par e-mārketingu, veicināt diskusijas un paaugstināt vispārējo zināšanu līmeni par veiksmīgu e-mārketinga stratēģiju un taktiku.

Uzstāsies:

  • Uldis Zariņš, Leta Biznesa attīstības vadītājs
    Prezentācija: Sabiedrisko attiecību un zīmolu vadība digitālajā vidē
  • Marija Maijere, CV-Online Latvia Mārketinga vadītāja
    Prezentācija: Efektivitāte internetā jeb kā gudri ieguldīt mārketinga budžetu
  • Jūlija Travčenko, Parex bankas Interneta mārketinga speciāliste
    Prezentācija: Parex bankas pieredze digitālo mēdiju izmantošanā
  • Robin Gurney, altex marketing dibinātājs
    Prezentācija: Veiksmīga interneta mārketinga taktika

Uzzini vairāk inforācijas, apmeklē Emārketings!

Pašreizējais ekonomiskais klimats Latvijā ir neskaidrs un daudzi mārketinga budžeti var tikti samazināti 2008/9 gadā. Speciālistiem ir zināms, ja e-mārketingu (internets un mobilais) izmanto gudri, tad salīdzinot ar tradicionālajām mārketinga aktivitātēm tiek sasniegta augsta efektivitāte un investīciju atdeve. Vēl vairāk - internets ir vienīgais kanāls, kur lietotāju uzvedību var izmērīt detalizēti: no kurienes viņi nāk, ko viņi dara un vai viņi kļūst par uzņēmuma klientiem. Kā rezultātā, ātri var noskaidrot reklāmas kampaņu efektivitāti, un pat ātri veicot izmaiņas uzlabot aktīvās reklāmas.

altex marketing šādus pasākumus Igaunijā organizē jau vairākus gadus. Tie ir ļoti veiksmīgi un katrs pasākums piesaista apmēram 200 pieredzējušus mārketinga speciālistus no zināmiem zīmoliem un vadošiem uzņēmumiem.

altex marketing ir vadošā interneta mārketinga aģentūra Igaunijā un nesen savu darbību uzsāka Latvijā. altex strādā Londonā, Tallinā un Rīgā. Tā piedāvā unikālu radošās stratēģijas un interneta mārketinga speciālo zināšanu sajaukumu.

Vairāk informācijas:

altex marketing: www.altex.ee
Emārketings!: www.altex.ee/emarketings-pasakumi

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!