Iepriekšējos rakstos par darbu Norvēģijā rakstījām, ka darba devējs namdariem pirms darba uzsākšanas nodrošina bezmaksas norvēģu valodas kursus, kuri notiek Polijā.
Pirmā grupa no Latvijas ir atpakaļ pēc sekmīgi nokārtotiem pārbaudījumiem un jautājām viņiem atsauksmes – kā tad ir gājis.

Andris Strazdiņš mums pastāstīja, ka, neskatoties pat uz viņa lielo skepsi par iespēju mēneša laikā apgūt svešu valodu, rezultāti ir vērā ņemami. Viņš var elementāri sarunāties, saprast ko viņam saka un pilnīgi noteikti – valodas pamati ir ielikti. Tā kā tad, kad viņš jau būs Norvēģijā, valoda noteikti nebūs problēma iejusties vidē, sabiedrībā un komunicēt ar darba kolēģiem – norvēģiem.

Pārbaudes par nedēļā apgūto bija katras nedēļas beigās un kursu beigās arī gala pārbaude, ko visi Latvijas celtnieki godam izturēja.

Darba devējs visu kursu laikā nodrošināja dzīvošanu kopmītnēs, kā arī ēdināšanu, kas bija pietiekama arī kārtīgiem vīriem – celtniekiem.

Atgādinām, ka darba devējs organizē nākamās darba intervijas Rīgā no 5. līdz 7. septembrim. Pieteikšanās termiņš – 1. septembris. Nenokavējiet !
Pieteikties var pa telefonu 7803355 vai 7803354, vai atnākot uz biroju Rīgā, Brīvības ielā 84-4.

Sīkāka informācija www.cef.lv.

Darbā iekārtošanas pakalpojumi tiek sniegti bez maksas.

CEF Recruitment
Brīvības 84-4, Rīga
tel. 7803355, 7803354
www.cef.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!