Foto: Publicitātes foto

"Duravit" un Filips Starks piedāvā jaunās paaudzes tualetes podu ar bidē funkciju divos variantos: "SensoWash® Starck f Plus" un "SensoWash® Starck f Lite". Ērta lietošana un individuāla funkciju iestatīšana ar tālvadības pulti vai mobilo aplikāciju tieši no jūsu viedtālruņa.

Jaunā "SensoWash® Starck f" tualetes poda ar bidē funkciju dizains pārliecina ar tīro estētiku un klasiski mūsdienīgajām vērtībām. Lietotāja komfortu nodrošina izsmalcināti tehniskie risinājumi, kas iestrādāti ikvienā detaļā – no attāluma sensora automātiskai vāka atvēršanai līdz lietotāja atpazīšanai sēdriņķī un dažādām sēdriņķa apsildes, ūdens strūklas un siltā gaisa žāvētāja regulēšanas iespējām.

Ikviena elementa tehniskais risinājums pilnveidots tiktāl, ka nu visi tehnoloģiskie risinājumi atrodas keramikas korpusa iekšienē. Plakanais, vien 40 mm augstais sēdriņķis un baltais vāks, kas to nosedz, veido vienlaidus dizainisku risinājumu. Mūsdienīgs dizains un tehnoloģijas, kas paredzētas komforta nodrošināšanai, absolūtā harmonijā.

Plakanā, elegantā un ergonomiskā "SensoWash® Starck f Plus" tālvadības pults apvieno izcilu funkcionalitāti ar ērtu lietošanu un augstākās klases dizainu. "SensoWash® Starck f Lite" modeļa tālvadības pults ir kompaktāka un vairāk orientēta uz funkcionalitāti, ne dizainu, taču tikpat ērta lietošanā. Abus modeļus iespējams arī individuāli konfigurēt un kontrolēt, izmantojot lietotni "SensoWash"®.

Ar lietotnes "SensoWash®-App" palīdzību pods ar bidē funkciju var tikt individuāli ieprogrammēts vai arī vadīts ar tālvadības pults palīdzību. Ja "SensoWash® Starck f" tiek kombinēts ar elektronisko taustiņu A2, kas lieliski sader ar "Duravit" iebūvējamo rāmi, tad noskalošanas un nepatīkamā aromāta likvidēšanas funkcijas var regulēt ar tālvadības pulti vai lietotni tālrunī.

Pateicoties jaunajai "Rimless"® tehnoloģijai – tualetes poda iekšējās apmales un sifona ģeometrijas optimizācijai, "SensoWash® Starck f" nodrošina uzlabotu ūdens plūsmas trajektoriju un, protams, lieliskus noskalošanas rezultātus.

"HygieneGlaze® 2.0" savukārt ir speciāla glazūra nevis tikai pārklājums, kas iznīcina līdz 99,99% baktēriju salīdzinoši īsā laika periodā un garantē optimālu higiēnas standartu.

Plakanais apsildāmais sēdriņķis ir izgatavots no īpaši izturīga materiāla, tāpat kā vāks. Sēdriņķa virsma ir noturīga pret skrāpējumiem, nav poraina un tāpēc ir ļoti higiēniska. Turklāt tajā ir iestrādāts nakts apgaismojums – izgaismota poda iekšpuse. Diennakts tumšajā laikā nakts apgaismojuma funkcija ļauj droši orientēties telpā, nepārtraucot organisma atpūtu ar pēkšņu spilgtu gaismu.

Jaunie tualetes podi ar bidē funkciju dizainā izceļas ar minimālisma estētiku, kā arī nebeidzamām inovācijām, kas lieliski sader ar visām "Duravit" dizaina sērijām. Uzņēmuma "Duravit" izstrādātais un izgatavotais pods ar bidē funkciju "SensoWash®" piesaista ar savu cenu, vienkāršo montāžu un iebūvēto pusautomātisko atkaļķošanas funkciju.

Funkciju apkopojums

"Duravit AG"

Dibināts 1817. gadā pašā Švarcvaldes sirdī, Hornbergā, uzņēmums "Duravit AG" mūsdienās ir viens no vadošajiem starptautiskajiem dizaina vannasistabu ražotājiem. Uzņēmums darbojas vairāk nekā 130 pasaules valstīs un iestājas par inovācijām autordizaina jomā, tehnoloģijām, kas vērstas uz komforta palielināšanu, un augstāko kvalitāti. Sadarbībā ar tādiem pasaules mēroga dizaineriem kā Filips Starks, "sieger design", Kurts Merki jaunākais, Kristians Verners, Mateo Tuns un Sesīlija Manca tiek radītas unikālas vannasistabas, kas apmierina pat visaugstākās klientu prasības. "Duravit" produkcijas sortimentā ir podi un izlietnes, mēbeles vannasistabām, dušas paliktņi un vannas, "Welness" sistēmas, tualetes podi ar bidē funkciju, ūdens maisītāji un aksesuāri, kā arī iebūvējamie rāmji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!