Konferences programmu var aplūkot šeit.

Rīgā kārtējo reizi notiks pieprasītākā interneta mārketinga konference iLike2012. Atšķirība no līdzīgām konferencēm ir tāda, ka tiks prezentēts uz latviešu auditoriju orientēts materiāls. Visi lektori ir mārketologi – praktiķi. Viņu prezentācijas tiks būvētas uz vietējiem tirgus piemēriem, nevis pasaules daudzmiljonu budžetiem. Tas savukārt nozīmē, ka noklausoties konferenci, dalībnieki saņems reāli izmanotojamus padomus un instrumentus sava biznesa attīstībai.

„Jau vairāk, nekā 500 cilvēki ir apmeklējuši iLike2012, vairāk nekā 400 uzņēmumi ir piepasījuši no mums arī individuālās konsultācijas vai apmācības. Šāds pieprasījums ir saprotams, jo mūsdienās praktiski nav iespējams īstenot veiksmīgu biznesu bez interneta mārketinga un e-komercijas izmantošanas. Internets ir ne vien jaunas, unikālas Jūsu biznesa iespējas, bet arī jauni izaicinājumi. Šeit darbojas pavisam citi biznesa vadības principi, kurus nepārzinot, Jūs variet viegli atdot pozīcijas konkurentiem, pat neskatoties uz to, ka jums tiešam ir lielisks produkts vai pakalpojums. Mums ir patiess prieks, ka daudzi konferences apmeklētāji jau šodien var lepoties ar pārdošanas apjomu palielināšanos vai jaunām biznesa idejām, kuras īstenotas un jau darbojas" - stāsta KlientuFabrika.lv vadītājs, Dmitrijs Krasnovskis.

Konference iLike 2012 ir pilnībā optimizēta latviešu biznesa vajadzībām. Apmeklējot konferenci, Jūs iegūsiet pilnīgu priekšstatu par to, kā palielināt lojalitāti pret zīmolu un internetā īstenojamām pārdošanām, kā arī smelsieties daudz svaigu ideju Jūsu online biznesa attīstīšanai.

Konferences noslēdzošā daļa norisināsies neierastā formā - aizraujoša lomu spēle un meistarklase vienlaikus. Jums ir unikāla iespēja piedalīties After-party „Pārdodam Jūsu produktu" un uzbūvēt veiksmīgu mārketinga un pārdošanas stratēģiju reālam konferences apmeklētāja biznesam. Ko tādu piedzīvot varēsiet tikai ar iLike2012!

Ko Jūs uzzināsiet konferencē?

  • Kādas unikālas biznesa attīstības iespējas sniedz internets: tendences, prognozes un veiksmes stāsti.
  • Veiksmīga sociālā mārketinga noslēpumus - kā pelnīt no komunikācijas, un kā „Patīk" pārvērst par „Pērku".
  • E-komercija - kā palielināt pārdošanas apjomu ar interneta palīdzību, un uz ko ir spējīgs „gudrs" interneta veikals.
  • Onlineunofflinepārdošana - kad un ko izvēlēties un kā nezaudēt klientu, pārdodotonline.
  • Kur „dzīvo" maksātspējīgi klienti un kā viņus piesaistīt bez lieliem reklāmas budžetiem.
  • Pircēju lojalitātes veidošanaonlinevidē.

Konferences laikā ar savām zināšanām un pieredzi dalīsies Latvijas praktizējošie mārketologi un eksperti, kuri lieliski pazīst Latvijas tirgu, patērētāju mentalitāti un vietējā biznesa vajadzības.

Kur un kad notiks konference iLike 2012?

Konference norisināsies 7. jūnijā, no 9:30 līdz 18:30, viesnīcā "Tallink Hotel Riga" (Elizabetes iela 24, Rīga).

UZMANĪBU! Pirmie 5 reģistrējušies dalībnieki saņem īpašu cenu dalībai konferencē - tikai 29 lati. Pārējiem dalībniekiem maksa par dalību konferencē - 49 lati. Visiem KlientuFabrika.lv un PastaStacija.lv klientiem - īpaša atlaide dalībai konferencē 15%.

Konferences dalībnieku skaits ir ierobežots. Programma un reģistrēšanās šeit.

Konference iLike 2012 - tā ir Jūsu unikālā iespēja sākt izmantot jaunākus interneta trendus, pirms Jūsu konkurenti to darīs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!