Foto: Publicitātes foto
27.maijā plkst.18 norisināsies vērienīga Ogres estrādes vasaras sezonas atklāšana "Zvaigžņu nakts Ogrē", kurā piedalīsies "Citi zēni", "Abborn (Abba tribute)", "A-Europa", "Kreisais krasts", DJ Roberts Lejasmeijers, "Singapūras satīns", Rico Sanchez ("Gipsy King"), un īpašais viesis "Quest Pistols" no Ukrainas.

Pasākuma programma:

17.00 – ieeja lielkoncertā;
18.00 – "Citi zēni";
19.30 – Rico Sanchez ("Gipsy King");
21.00 – "Abborn" ("Abba tribute");
22.30 – "Quest Pistols";
00.00 – "A-Europa";
01.30 – "Singapūras satīns";
03.00 – "Kreisais krasts";
05.00 – pasākuma beigas.

Pirms, pēc un lielkoncerta starplaikos uzstāsies DJ Roberts Lejasmeijers.

Biļetes iepriekšpardošanā – 25 eiro, bet pasākuma dienā dārgāk. Biļetes iespējams iegādāties šeit.

Bērniem līdz 10 gadiem (ieskaitot) ieejas bez maksas!

VIP biļetes nodrošinās atsevišķu ieeju pasākumā, jūsu izvēlēto sēdvietu, atsevišķu pieeju labierīcībām, VIP bāram, gatavos ēdienu no restorāna "Grilbbārs 39k" un būs labākais skats uz skatuvi. VIP biļetes var iegādāties tikai iepriekšpārdošanā, pasākuma dienā tās nebūs pieejamas.

28. maija naktī ir norīkoti papildus vilcieni uz Lielvārdi un Rīgu. Vilcienu kustības saraksts ir papildināts ar šādiem reisiem: Nr.6292 Ogre (2.35)–Lielvārde (2.50) un Nr.6291 Ogre (3.17)–Rīga (3.57).

Pasākuma organizatori jau laikus informē, ka pasākuma norises vietā būs aizliegts ienest dzērienus un pārtiku, tāpat tiks piedāvāta lieliska iespēja uz vietas pasākumā iegādāties papildu aproci, kas dos iespēju apmeklētājiem neierobežoti pārvietoties ārpus pasākuma teritorijas un atgriezties pasākuma norises vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!