Foto: stock.xchng
Aizdomās par sievas noduršanu ceturtdien Rīgā aizturēts viņas bijušais vīrs, portālam "Delfi" pastāstīja Rīgas reģiona policijas pārstāve Daiga Kondrāte.

Ceturtdien, neilgi pēc pusdienlaika, policija saņēma izsaukumu no Ropažu ielas iedzīvotājiem, kas ziņoja par konfliktu kaimiņu dzīvoklī. Notikuma vietā policija secināja, ka kopīgas alkohola lietošanas laikā starp sievieti un viņas bijušo vīru izcēlās konflikts. Policisti noskaidroja, ka pēc asas vārdu apmaiņas sieviete ar pannu iesita dzīvesbiedram pa galvu, savukārt viņš paķēra nazi un iedūra viņai sirdī.

Drīz pēc notikušā ātrā medicīniskā palīdzība nogādāja cietušo slimnīcā, taču tās pašas dienas vakarā no gūtajiem ievainojumiem 1951.gadā dzimusī sieviete nomira.

Likumsargi Ropažu ielas dzīvoklī aizturēja 1949.gadā dzimušu vīrieti aizdomās par dzīvesbiedres slepkavību un smagā alkohola reibumā nogādāja viņu izolatorā. Vīrietis savu rīcību paskaidrot nevarēja, norāda policijā.

Rīgas policijā sākts kriminālprocess par smagu miesas bojājumu nodarīšanu, kā rezultātā iestājusies nāve. Šobrīd turpinās izmeklēšana, lai noskaidrotu precīzus notikušā apstākļus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!