Foto: DELFI

Saistībā ar divām savstarpēji nesaistītām slepkavībām Zemgales reģionā policija aizturējusi piecus cilvēkus, portālu "Delfi" informēja Valsts policija (VP).

VP skaidroja, ka viens no kriminālprocesiem sākts par jūlijā izdarītu slepkavību Aucē, kur pie dzelzceļa stacijas atrasts vīrieša līķis ar vairākām durtām brūcēm. Likumsargi noskaidroja, ka vīrieti jau vairākas nedēļas meklē kā bezvēsts pazudušo.

Policija oktobrī aizturēja trīs aizdomās turētās personas, no kurām divas tiesātas jau agrāk. Visiem trijiem aizturētajiem tiesa kā drošības līdzekli piemēroja apcietinājumu.

Oktobrī VP sāka kriminālprocesu par slepkavību Jelgavā. Septembra sākumā kāds jelgavnieks izgāja no savas dzīvesvietas un vairs neatgriezās. Dažas dienas vēlāk VP saņēma pieteikumu par vīrieša pazušanu.

Kriminālprocesā VP radās aizdomas, ka vīrietis noslepkavots. Drīz vien Jelgavas novada Platones pagasta mežā atrada viņa mirstīgās atliekas. Saistībā ar šo noziegumu policija aizturēja divas personas, kurām tiesa kā drošības līdzekli piemēroja apcietinājumu. Abas šīs personas jau iepriekš bijušas tiesātas.

Tā kā abos kriminālprocesos turpinās izmeklēšana, VP plašākas komentārus par slepkavībām un aizturētajiem nesniedz.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!