Sestdien, sadarbojoties vairāku policijas struktūrvienību un Nacionālo bruņoto spēku (NBS) darbiniekiem, aizdomās par izdarīto dubultslepkavību Jelgavas rajonā aizturēts kāds 23 gadus vecs vīrietis.
Kā  sacīja Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja priekšniece Ieva Rekšņa, pie aizturētā atrasti un izņemti arī lietiskie pierādījumi.

Izmeklēšana lietā turpinās un policija patlaban nesniedz nekādus komentārus par aizturētā personību un slepkavības motīviem.

Tuvākajās dienās tiks lemts par drošības līdzekļa piemērošanu aizturētajam.

Vīrieti aizturēja Kriminālizmeklēšanas pārvaldes darbinieki sadarbībā ar Organizētās noziedzības apkarošanas pārvaldes darbiniekiem, kā arī Dobeles un Jelgavas rajonu policijas pārvalžu un NBS pārstāvjiem.

Kā ziņots, sestdien ap plkst.8 Zaļenieku pagastā uz ceļa uzieta apvidus automašīna "Toyota Land Cruiser", kurā ar šautām brūcēm galvā atrasti divi nogalināti vīrieši. Kā sestdien ziņoja Latvijas Neatkarīgā televīzija, nošautie vīrieši, iespējams, saistīti ar Nacionālajiem bruņotajiem spēkiem.

Viens no nogalinātajiem ir atvaļināts Gaisa spēku virsnieks, bet otrs līdz šim dienējis Jūras spēkos, telekompānijai apstiprināja Aizsardzības ministrs Vinets Veldre (TP).

Savukārt Latvijas Televīzija ziņoja, ka viens no nogalinātajiem, bijis piesprādzējies un atradies automašīnas vadītāja blakussēdētāja sēdeklī. Savukārt otrs gulējis uz automašīnas aizmugurējā sēdekļa. Pēc LTV rīcībā esošās informācijas, iespējams, pie nogalinātajiem atrasti ieroči.

Par slepkavību uzsākts kriminālprocess.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!