Policija ceturtdienas naktī Jūrmalā uz aizdomu pamata par nelikumīgu narkotiku iegādi un glabāšanu realizācijas nolūkos aizturējusi 19 gadus vecu vīrieti, pie kura likumsargi atraduši vairāk nekā 18,5 gramus efedrīna.
Valsts policijas preses dienestā informēja, ka 1983.gadā dzimušais Aleksandrs aizturēts ap plkst.1.30 Juglas ielā. Viņa drēbēs aizturēšanas brīdī policisti atraduši 15,5439 gramus efedrīna, bet aizturētajam piederošajā vieglajā automašīnā - vēl nepilnus trīs gramus šo narkotiku.

Jaunieša aizturēšanas brīdī viņam zvanīts pa mobilo tālruni un uz zvanu atbildējis viens no aizturēšanā iesaistītajiem policistiem, pavēstīja Jūrmalas pilsētas policijas pārvaldes kriminālpolicijas priekšnieks Andrejs Civjans. Izrādījies, ka zvana viens no potenciālajiem narkotiku pircējiem, ar kuru policists norunājis tikšanos netālu no Jūrmalas policijas pārvaldes.

Uz tikšanos ieradušies astoņi 18 līdz 21 gadu veci jaunieši, kurus policija aizturējusi uz aizdomu pamata par narkotiku lietošanu. Ierosināta krimināllieta par narkotiku nelikumīgu iegādi un glabāšanu realizācijas nolūkos.

Civjans pastāstīja, ka pēdējo 20 dienu laikā kopumā Jūrmalā par nelikumīgām darbībām ar narkotikām aizturētas 30 personas un ierosinātas astoņas krimināllietas. Kā lielākos aizturētajiem konfiscēto narkotiku apjomus Civjans minēja aptuveni desmit gramus amfetamīna un tādu pašu daudzumu "extasy" tablešu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!