Uz aizdomu pamata par četru taksometru vadītāju aplaupīšanu dažādās Rīgas vietās policija trešdien aizturējusi vairākus cilvēkus, bet vairākus izsludinājusi meklēšanā.
Par taksometra vadītāja aplaupīšanu, kas notika pagājušās nedēļas sākumā Jēkabpils ielā, policija aizturēja 1979.gadā dzimušo Ludzas iedzīvotāju agrāk sodīto Maksimu D. un Daugavpils iedzīvotāju agrāk sodīto 1980.gadā dzimušo Maksimu A.

Savukārt par laupīšanas uzbrukumu uzņēmuma "Bona Taxi" taksometra vadītājam, kas notika naktī uz trešdienu Rīgā, Ieriķu ielā, policija aizturēja agrāk sodīto 1977.gadā dzimušo Alekseju N., kā arī noskaidro šī nozieguma līdzdalībniekus.

Par bruņotu uzbrukumu "Bona Taxi" vadītājam 4.novembrī Baltinavas ielā, kad uzbrucējs mēģināja nolaupīt arī auto "Mercedes Benz", policija meklē 1977.gadā dzimušo Alekseju F.

Savukārt par taksometra nolaupīšanu septembra vidū Babītes pagastā uz autoceļa Rīga-Babīte 500 metrus no Kurzemes prospekta, kad uzbrucēji, piedraudot autovadītājam Jānim Š. ar nazi un pistolei līdzīgu priekšmetu, nolaupīja kādam uzņēmuma piederošu auto "Mercedes Benz Vito 180 D", kuru izmantoja kā taksometru, meklēšanā izsludināts Jūrmalas iedzīvotājs 1978.gadā dzimušais Jānis A.

Jau vēstīts, ka pēdējo mēnešu laikā noziedznieki vairākkārt uzbrukuši taksometru vadītājiem, nolaupot viņu personīgās mantas, naudu, kā arī transporta līdzekļus.

Otrdien par taksometra vadītāja aplaupīšanu Baltinavas ielā policija jau aizturēja agrāk tiesātos 1979.gadā dzimušo Juriju M. ar iesauku Ņemecs un 1973.gadā dzimušo Sergeju F. ar iesauku Foma. Aizturētajiem vīriešiem policija konfiscēja šaujamieroci "IŽ - 70", līmlentes un automašīnu "Renault".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!