Foto: morgueFile
Ceturtdienas vakarā Valsts policijas darbiniekiem izdevies atrast un aizturēt pa dienu no psihiatriskās klīnikas "Ģintermuiža" izbēgušo noziedznieku Artūru Milleru, portālu "Delfi" informē Valsts Policijas sabiedrisko attiecību speciāliste Sintija Virse.

Artūrs Millers atrasts kādā dzīvoklī Rīgā, Maskavas ielā.

Policijas darbiniekiem izbēgušo izdevās atrast ap pulksten 23:00, kad pēc virknes operatīvās meklēšanas pasākumu īstenošanas tika noskaidrots, ka Millers atrodas Rīgā. Vīrietis tika atrasts un
aizturēts.

Aizturēšanas brīdī policijas darbinieki konstatēja, ka dzīvoklī ir vēl kāda persona, kas izrādījās jau iepriekš sodīts vīrietis, turklāt atradās policijas meklēšanā. Arī šis vīrietis tika aizturēts un nogādāts
policijā.

Jau vēstīts, ka vakar, 5.aprīlī, Jelgavas psihiatriskās klīnikas "Ģintermuiža" telpas patvaļīgi atstājis 1987.gadā dzimušais Artūrs Millers, kuram noteikts medicīniska rakstura piespiedu līdzeklis – ārstēšanās vispārēja tipa psihiatriskajā slimnīcā. Vīrietis ir notiesāts par sevišķi smaga nozieguma izdarīšanu.

Mediju arhīvs liecina, ka vīrietis notiesāts par slepkavību Rīgā, Dārziņu rajonā. 2008.gada 9.maijā Dārziņu rajonā atrasts vīrieša līķis, kuram bijusi nogriezta galva. Izmeklēšanā noskaidrots, ka nežēlīgi noslepkavotais bijis kāds iepriekš tiesāts 51 gadu vecs vīrietis, kurš iepriekš atradies apcietinājumā. Vīrieša galva atrasta netālu no līķa, turklāt vīrietim izķidāti arī iekšējie orgāni, kas izsvaidīti pa apkārtni.

Saistībā ar nežēlīgo slepkavību tika aizturēts Millers, kurš iepriekš jau divreiz tiesāts saistībā ar narkotiku lietošanu un uzglabāšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!