Foto: AP/Scanpix

Aizturēts 1983. gadā dzimis vīrietis, kurš, iespējams, nogalinājis Smiltenē ugunsgrēkā atrasto sievieti, informē Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ilze Ungure.

Vīrietis jau agrāk ir bijis policijas redzeslokā un bijis tiesāts par dažādiem noziegumiem. Pirmdien, 24. augustā, tiks lemts jautājums par drošības līdzekļa - apcietinājuma - piemērošanu.

Lietā sākts kriminālprocess par slepkavību, un nozīmētas tiesu medicīniskās ekspertīzes, kuru rezultātā varēs noteikt sievietes nāves cēloni.

Kā ziņots, 22. augustā Smiltenē, dzēšot ugunsgrēku kādā dzīvojamā mājā, atrasta apdegusi jauna sieviete, kura, iespējams, gājusi bojā vardarbīgā nāvē.

Kā informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā, sestdien pulksten 20.14 saņemts izsaukums uz ugunsgrēku Smiltenē, Valdes ielā, kur kādas divstāvu dzīvojamās mājas 1. stāvā dedzis dīvāns un sienas četru kvadrātmetru platībā. Notikuma vietā konstatēts, ka gājusi bojā 24 gadus veca sieviete.

Pastāv aizdomas, ka sieviete gājusi bojā pirms ugunsgrēka vardarbīgā nāvē, iespējams, nožņaugta un pēc tam aizdedzināta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!