Foto: LETA
Otrdien, 26. janvārī, kāds vīrietis narkotisko vielu iespaidā ālējies pie sveša dzīvokļa durvīm un uzbrucis policistam, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

26. janvārī Rīgas Teikas iecirkņa policisti saņēmuši izsaukumu uz kādu daudzdzīvokļu namu Purvciemā, Madonas ielā. Zvanītājs pastāstījis, ka nepazīstams vīrieti, kurš, iespējams, ir iereibis, uzvedas agresīvi un sit pa viņa dzīvokļa durvīm.

Ierodoties notikuma vietā, policisti kāpņu telpā sastapuši agresīvo vīrieti, kurš atradies narkotisko vielu iespaidā. Aizturēšanas laikā vīrietis sadusmojies un uzbrucis policistam, iesitot pa seju.

Agresīvais 1986. gadā dzimušais vīrietis, kurš tikai pirms pāris mēnešiem atbrīvots no ieslodzījuma vietas, aizturēts. Savukārt cietušais policists nogādāts medicīnas iestādē.

Par uzbrukumu varas pārstāvim un citai valsts amatpersonai saistībā ar tās likumisku dienesta darbību sākts kriminālprocess. Par šādu likuma pārkāpumu var draudēt sods - brīvības atņemšana uz laiku līdz pieciem gadiem, īslaicīga brīvības atņemšana, piespiedu darbs vai naudas sods.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!