Foto: DELFI
Likumsargi vairākas reizes pārbaudījuši Bruņinieku ielas Rīgā tālā gala apkārtni. Pārbaužu laikā konstatētas personas narkotisko vielu reibumā, kā arī atrastas narkotikas, informēja Valsts policijā.

Portāls "Delfi" nedēļas sākumā ziņoja par Bruņinieku ielas Rīgā tālā gala iedzīvotājiem, kuri pēc neskaitāmiem mēģinājumiem pievērst likumsargu uzmanību Avotu apkaimē notiekošajam publiski dalījušies ar to, kas dienas laikā notiek vienā no vēsturiskā centra ielām, turklāt blakus Valsts policijas un Iekšlietu ministrijas iestādēm.

Pāris aktīvi Bruņinieku ielas iedzīvotāji sāka dokumentēt redzēto sociālajā medijā "Instagram". Konts "riga.unseen" atklāja baisus, pat nepatīkamus skatus. Pāris dienu laikā pēc portāla "Delfi" publikācijas ar Bruņinieku tālā gala iedzīvotājiem sazinājās neskaitāmi citi Avotu apkaimē dzīvojošie, kurus arī uztrauc apkaimē notiekošais.

Diendienā šīs apkaimes iedzīvotāji var sastapties ar personām, kuras atrodas narkotisko vielu iespaidā. Tam "kājas aug" kādā Bruņinieku ielas namā.

Kā informēja Valsts policijā, saistībā ar Bruņinieku ielu un tur notiekošo policijai no šī gada jūnija ziņots četras reizes. Likumsargi uzsākuši saņemtās informācijas pārbaudi. Tāpat šajā laikā Bruņinieku un Avotu ielās par narkotisko vielu lietošanu kopumā sastādīti astoņi administratīvā pārkāpuma protokoli.

Valsts policijā apliecina, ka likumsargi vairakkārt ir izbraukuši uz iepriekš minēto Bruņinieku ielas namu un pārbaudījuši arī tā apkārtni, kur konstatēja personas narkotisko vielu reibumā, kā arī atrada narkotikas.

Šogad saistībā ar narkotisko vielu glabāšanu Bruņinieku ielā ir uzsākti trīs kriminālprocesi, savukārt Avotu ielā – divi kriminālprocesi. Tāpat par narkotisko vielu lietošanu Bruņinieku ielā ir noformēti pieci, bet Avotu ielā – 11 protokoli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!