Foto: Shutter stock
Jau šodien pār tevi var gāzties nepiedienīgu piedāvājumu lavīna. Tev zvanīs naktī, piedāvās satikties un solīs tūliņ atbraukt. Sākumā nesapratīsi, kas notiek, bet drīz vien kļūs skaidrs: kāds tavu tālruņa numuru internetā ir norādījis sludinājumā, meklējot partneri seksam.

"Man sāp: ja esi vienkāršs cilvēks, internetā par tevi var likt, ko vien grib, un neviens par to neatbild," saka Inese. Bijušais vīrs viņas tālruņa numuru kopā ar piedauzīgu tekstu ik pa laikam ievieto interneta portālos, sludinājumam pievienojot pat viņas dzīvesvietas adresi un fotogrāfiju.

Iepriekšējā reizē, kad Ineses telefona numurs bija norādīts specifiskos seksa portālos, viņa pat nemeklēja, kur un kāds teksts ievietots – vienkārši nomainīja tālruņa numuru. Bet nu arī uz arī jauno telefona numuru sākuši rakstīt un zvanīt svešinieki. Inese zina: bijušais vīrs tā cenšas viņai ieriebt, un sieviete jūtas bezspēcīga.

Policijas palīdzībai Inese vairs netic. Reiz viņa jau rakstīja iesniegumu, bet policijā kriminālprocesu ierosināt atteica, jo neesot nozieguma sastāva. 

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!