Foto: Imago Images/Scanpix/LETA
Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 63 ceļu satiksmes negadījumi, tajos cietušas 13 personas un divas gājušas bojā, ziņo Valsts policija.

Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemti 532 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 248 par ātruma pārsniegšanu un viens par agresīvu braukšanu. Savukārt par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā sākti trīs administratīvo pārkāpumu procesi un desmit kriminālprocesi, tāpat ir uzsākts viens kriminālprocess par transportlīdzekļa vadīšanu iespējamā narkotisko vielu iespaidā.

Valsts policija vēsta, ka 30. aprīļa pēcpusdienā Kuldīgas novada, Ēdoles pagasta, “Grantiņos”, vīrietis, vadot krosa motociklu “Clarx 250 M3”, netika galā ar tā vadību, apgāzās un no gūtajām traumām notikuma vietā gāja bojā. Policija skaidro notikušā apstākļus.

Savukārt pulksten 22.32 Cēsu novadā, Vecpiebalgas pagasta, “Žīguros”, a/c P33 Ērgļi-Jaunpiebalga-Saliņkrogs, pagaidām nenoskaidrota persona, vadot nenoskaidrotu transportlīdzekli, uzbrauca pagaidām nenoskaidrotam velosipēdistam, kurš no gūtajām traumām gāja bojā notikuma vietā. Policija skaidro notikušā apstākļus.

Kopumā aizvadītajā diennaktī policija reģistrējusi 717 dažādus notikumus, tostarp arī vienu laupīšana un trīs zādzības no mājokļiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!